Hyttetorget

Enten du har hytte, eller planlegger å bygge nytt har vi produktene som kan gi deg ekstra god hyttekomfort og trygghet. Bli møtt av lys i inngangspartiet, en god og varm hytte og kom i gang med hyttekosen!
  Hyttetorget - øk komforten og sikkerheten på din hytte
 • Styr varmen på hytta med smarte ovner

  Smart teknologi har gjort det enklere enn noensinne å styre varmen på hytta. Smarte ovner gir deg full kontroll over temperaturen på hytta via en app på telefonen din. Det betyr at du kan forvarme hytta før du kommer, eller senke temperaturen når du ikke er der. Det finnes flere ulike typer smarte ovner tilgjengelig på markedet i dag, både fra Namron og Mill. Namron Zigbee smarte panelovner kan kontrolleres uavhengig av WiFi og dermed er du sikret lokal kontroll og styring selv om internettforbindelsen skulle gå ned. Mill-ovner styres enkelt fra Mill-appen gjennom WiFi og er svært enkelt og brukervennlig. Med smarte ovner blir du også varslet hvis det oppstår en feil, eller hvis det er fare for frostskader. Du kan også gjøre din gamle panelovn, oljeovn eller annen ovn til en smartovn med en smartplugg. Det gir deg muligheten til å enkelt regulere temperaturer, slå de av og på og stille inn natt/dag-senking. Enkle og geniale, strømbesparende produkter som du kan montere helt selv! 

 • Brannsikkerhet er like viktig på hytta som hjemme

  Brannsikkerhet på hytta

  Brannsikkerhet er minst like viktig på hytta som hjemme - året rundt. Det stilles faktisk like krav til brannsikring av hytta. Hvor gamle er dine røykvarslere og når er sist du hadde service på pulverapparatet? Hvis du er usikker på dette er det en god investering å bytte ut eksisterende utstyr så du, familie og venner er trygge på hytta.

  Se vårt utvalg av brannsikkerhetsprodukter her.

 • Alltid lys på hytta når du kommer med bevegelsessensor

  Bevegelsessensor for utebelysning ved døren

  Har du kommet til hytta og kunne trengt litt lys når du famler med nøklene? Ved å ha bevegelsessensor ved inngangspartiet slipper du å ha lyset på året rundt, noe som vil spare deg for penger. Sensoren får lysene til å skru seg på når du kommer så du alltid får en lys velkomst.

  Se vårt utvalg av utendørs bevegelsessensorer her

 • Smart strømstyring

  Smart strømstyring på hytta

  Med smart strømstyring har du mulighet til å ta full kontroll over strømforbruket på hytta. Vår smart strømstyring startpakke gir deg muligheten til å kontrollere oppvarming av varmtvann og varmen i gulvet automatisk til tider av døgnet med lavest strømpris og få full oversikt over hva strømmen din går til. Startpakken kan gi deg innsikt i strømforbruk, strømpriser og strømkostnad. I tillegg viser den deg hvor mye termostatene, elbilladeren eller varmtvannstanken bruker i strøm.

  Les mer om smart strømstyring her

 • Terrassevarmere Hytta

  Terrassevarmer på hytta

  En terrassevarmer er et godt tilskudd for uteområdet på hytta. Terrassevarmere gir lun og behagelig varme, dermed tillater de deg muligheten til å nyte tidlige morgener, sene kvelder eller bare kjølige hyttedager i en behagelig temperatur. Det fins en rekke utforminger og varianter av terrassevarmere - med litt planlegging så kan en terrassevarmer brukes for å forbedre det estetiske uttrykket på uteområdet ditt, samtidig som den holder deg varm når det trengs.

  Se vårt utvalg av terrassevarmere her.

 • Smart belysning 2

  Smart belysing på hytta

  Ved å bruke smarte lamper og sensorer kan du enkelt og smidig styre belysningen på hytta ved hjelp av en app eller stemmekommandoer fra din smarttelefon eller smarte høyttaler. På denne måten kan du enkelt justere lysnivåene og fargetemperaturen etter behov og skape ulike stemninger for forskjellige aktiviteter. I tillegg kan smart belysning også hjelpe til med å redusere energiforbruket ved å automatisk slå av eller dempe lampene når ingen er i rommet eller når solen skinner sterkt ute.

  Se vårt utvalg av smart belysning her

 • Hvilken elbillader bør man velge på hytta

  Slipp ladeangst - få elbillader på hytta

  Flere og flere får seg elbiler, og for mange er elbilen et foretrukket valg når de skal på hytta. En ladestasjon på hytta er noe man burde investere i for å lade trygt og sikkert. Det finnes flere ulike ladestasjoner hvor du kan planlegge ladingen etter dine behov.

  Les mer om valg av ellbillader her. • Få elbillader ferdig montert på hytta til fastpris

  Ferdig montert elbillader på hytta til fastpris

  Med vår tjeneste SpotOn får du ferdig montert elbillader til fastpris. Legg inn informasjon om hvor du ønsker ladestasjonen og få fastpris på sekundet. Med vår SpotOnGaranti kan du være trygg på at jobben blir gjort tilfredsstillende før du betaler.

  Få ferdig montert ladestasjon her • LED pærer på hytta

  LED pærer på hytta

  Ved å bytte ut dine gamle lyspærer med LED-pærer sparer du opptil 95% av energiforbruket til belysning. LED-pærer kommer med de aller fleste typer sokkel, du kan velge mellom flere forskjellige fargetoner, de fleste pærene er dimbare, de avgir ikke noe særlig med varme og de har veldig lang forventet levetid. Perfekt til hytta med andre ord.

  Se vårt utvalg av LED-pærer her

 • Frostsikring av hytta

  Frostsikring av hytta

  Frostsikring på hytta er viktig, det vet alle vi som har kommet til frosne og sprukne rør før. Det forårsakes skader for enorme summer hvert år pga. sprukne rør. Det finnes heldigvis en rekke produkter i dag som kan hjelpe oss med å sikre hyttene våre i de periodene vi ikke er der. Det er lurt tenke på frostsikringen på sommeren, så du slipper å tenke på det når vinteren kommer.

  Se vårt utvalg av frostsikring her

 • Web-kamera på hytta

  WiFi-kamera på hytta

  WiFi-kamera som man kan se ut fra via en app på telefonen, nettbrettet eller en PC har blitt veldig populært på hytter. I tillegg til økt sikkerhet, så brukes disse kameraene aller mest til å sjekke værforholdene. WiFi-kamera er et ypperlig verktøy for å holde kontroll på om eiendeler er sikret for vind, snømengde eller værsituasjonen generelt.

  Se vårt utvalg av WiFi-kamera herLes mer her: