Hyttetorget

Enten du har hytte, eller planlegger å bygge nytt har vi produktene som kan gi deg ekstra god hyttekomfort og trygghet. Bli møtt av lys i inngangspartiet, en god og varm hytte og kom i gang med hyttekosen!
  Hyttetorget - øk komforten og sikkerheten på din hytte
 • Sett på varmen før du ankommer med smarte ovner

  Smart teknologi har gjort det enklere enn noensinne å styre varmen på hytta. Smarte ovner gir deg full kontroll over temperaturen på hytta via en app på telefonen din, uavhengig av om du har WiFi eller GSM-signal. Det betyr at du kan forvarme hytta før du kommer, eller senke temperaturen når du ikke er der. Det finnes en rekke ulike typer smarte ovner tilgjengelig på markedet i dag, inkludert WiFi-styrte panelovner, varmepumper og termostater. Disse smarte ovnene kan enkelt integreres med andre smarthus-produkter, som for eksempel smarte lys og sikkerhetssystemer, for å gi deg en helhetlig løsning for din hytte. Smarte ovner kan varsle deg hvis det oppstår en feil, eller hvis det er fare for frostskader.

  Se vårt utvalg av smarte ovner her.

 • Brannsikkerhet er like viktig på hytta som hjemme

  Brannsikkerhet på hytta- startpakker

  Brannsikkerhet er minst like viktig på hytta som hjemme. Det stilles faktisk like krav til brannsikring av hytta. Nordmenn har et høyt forbruk av levende lys og fyrer ekstra mye i peisen når vi er på hytta. Hvor gamle er dine røykvarslere og når er sist du hadde service på pulverapparatet? Hvis du er usikker på dette er det en god investering å bytte ut eksisterende utstyr så du, familie og venner er trygge på hytta.

  Se vårt utvalg av brannsikkerhetsprodukter her.

 • Alltid lys på hytta når du kommer med bevegelsessensor

  Bevegelsessensor for utebelysning ved døren

  Har du kommet til hytta, det er bekmørkt og du må grave deg frem til døren? Ved å ha bevegelsessensor ved inngangspartiet slipper du å ha lyset på året rundt, noe som vil spare deg for penger. Sensoren får lysene til å skru seg på når du kommer så du alltid får en lys velkomst.

  Se vårt utvalg av utendørs bevegelsessensorer her

 • LED pærer på hytta

  Smart strømstyring på hytta

  Med smart strømstyring har du mulighet til å ta full kontroll over strømforbruket på hytta. Vår smart strømstyring startpakke gir deg muligheten til å kontrollere oppvarming av varmtvann og varmen i gulvet automatisk til tider av døgnet med lavest strømpris og få full oversikt over hva strømmen din går til. Startpakken kan gi deg innsikt i strømforbruk, strømpriser og strømkostnad. Ikke bare kan du se sammenlagt forbruk, men du kan se hvor mye strøm hver enkelt termostat, relé og andre smarte apparater i huset faktisk bruker.

  Les mer om smart strømstyring her

 • Dimmbare, varme lys på hytta med Hue

  Enkel vei til dimbare lys

  Belysning er viktig for hyttekosen. Det kan bli for mørkt med bare stearinlys og for lyst med lampene på. Hvis du ønsker muligheten til å dimme noen av dine hyttelys, men ikke ønsker å bytte- eller sett fjær i lysbryteren, er Philips Hue en enkel vei til dimbare, varme lys som vil øke hyttekosen.

  Se vårt utvalg av Philips Hue produkter her.

 • Varmefolie er ypperlig til hytter

  Varmefolie er ypperlig til hytter

  Enten du har, eller planlegger for et «Ring hytta varm»-system er varmefolie glimrende. Varmefolie bruker ikke mange timer på å nå ønsket temperatur, så man kan aktivere oppvarmingen mens man er på vei til hytta. Gulvvarme gir også en økt varmefølelse, jevn varmefordeling og er allergivennlig.

  Se vårt utvalg av varmefolie her

 • LED pærer på hytta

  LED pærer på hytta

  Ved å bytte ut dine gamle lyspærer med LED-pærer sparer du opptil 95% av energiforbruket til belysning. LED-pærer kommer med de aller fleste typer sokkel, du kan velge mellom flere forskjellige fargetoner, de fleste pærene er dimbare, de avgir ikke noe særlig med varme og de har veldig lang forventet levetid. Perfekt til hytta med andre ord.

  Se vårt utvalg av LED-pærer her

 • Frostsikring av hytta

  Frostsikring av hytta

  Frostsikring på hytta er viktig, det vet alle vi som har kommet til frosne og sprukne rør før. Det forårsakes skader for enorme summer hvert år pga. sprukne rør. Det er også en veldig dårlig start på hytteferien å komme til skadene. Det finnes heldigvis en rekke produkter i dag som kan hjelpe oss med å sikre hyttene vår i de periodene vi ikke er der.

  Se vårt utvalg av frostsikring her

 • Web-kamera på hytta

  WiFi-kamera på hytta

  WiFi-kamera som man kan se ut fra via en app på telefonen, nettbrettet eller en PC har blitt veldig populært på hytter. I tillegg til økt sikkerhet, så brukes disse kameraene aller mest til å sjekke værforholdene. WiFi-kamera er et ypperlig verktøy for å holde kontroll på snømengden og den generelle værsituasjonen.

  Se vårt utvalg av WiFi-kamera her

Les mer her: