{{{text}}}

Elektroimportøren Alnabru, Oslo

Besøk oss

Elektroimportøren Alnabru
Strømsveien 312
1081 Oslo
Veibeskrivelse

Åpningstider

7-20 (10-18)

Viktig informasjon

Varehuset er åpent for henting, utlevering og utkjøring av bestillinger. Les mer her

Hent-i-butikk på parkeingsplass informasjon:

Bestillingen pakkes og klargjøres for utlevering på parkeringsplass. Du må oppgi bilens registreringsnummer. Du varsles ved SMS/e-post når levering er klar for utlevering. Ved din ankomst til varehuset ringer du oppgitt telefonnummer og betjeningen vil overlevere bestillingen, enten gjennom vindu eller direkte i bagasjen.

Butikken har "hent-i-butikk"
Butikken har levering med bud
Butikken har utkjøring
Butikken har gratis Wi-Fi

Dette er vår første og største butikk, med mer enn 20 års fartstid, og derfor kjedens flaggskip. Du finner oss sentralt plassert vis-a-vis IKEA på Alnabru. Butikken drives av butikksjef Kim Nilsen og hans team, som i tillegg til ett bredt utvalg og lave priser, har fokus på kompetanse og veiledning av deg som kunde.

Som kunde hos oss er du unik, enten du er forbruker eller profesjonell, så i tillegg til høyt kvalifiserte ansatte i butikken har vi eget bemannet proffkontor og lokal utkjøring. Så om du er el-installatør som ønsker en lokal grossist eller en forbruker som ønsker hjelp med elektromateriell, belysning eller varme er du sikret god opplevelse.

Vi ønsker deg velkommen til en hyggelig handel, faglig samtale eller kun for en kopp kaffe, for å Ikke å glemme gratis wienerpølser med lompe/brød hver fredag.