Våre partnere

Våre partnere

Elektroimportøren Partner er lokale og landsdekkende registrerte installatørvirksomheter som utfører alle typer elektriske installasjoner innen bolig, landbruk og industri.


Vær smart, kjøp selv! Kjøper du elektromateriell selv, kan du spare mange penger!

Mange registrerte installatørvirksomheter krever at du kjøper elektromateriell gjennom disse for at de skal utføre arbeidet. Man kan da oppleve uforholdsmessig store påslag for å dekke garantier og andre kostnader knyttet til oppdraget. Våre Elektroimportøren Partnere har fokus på å selge kompetanse.


Benytter du en Elektroimportøren Partner velger du elektrikere som har fokus på kompetanse, kvalitet og service og setter alltid deg som kunde i fokus! Om du handler elektromateriell selv, gjennom en Elektroimportøren Partner eller direkte er ingen forskjell, våre Elektroimportøren Partnere utfører jobben til avtalt tid og pris.


Ullern Elektro (1052)

Ullernchausséen 117, 0284 Oslo

928 95 775

Ullern Elektro er et profesjonelt og trygt elektrikerfirma for næringsliv og privatpersoner.

Vi hjelper deg med det du eller ditt firma skulle trenge av installasjoner, alt fra det å flytte en stikkontakt til det å legge opp et nytt elektrisk anlegg i ditt hus eller din leilighet.

Les mer ...


Elvern AS (1187)

Bogstadveien 27B, 0355 Oslo

450 07 613

Les mer ...


Grønn Strøm AS (1154)

Sandakerveien 24C, 0473 Oslo

970 40 033

Grønn Strøm ble stiftet i 2018 med det formål å endre, modernisere og skape en ny fremtid for elektrobransjen. Vi er et installasjonsfirma som ønsker å tilby våre kunder de nyeste og mest moderne løsningene som finnes på markedet, i samspill med ansatte som har bred og oppdatert kompetanse. Vi ønsker rett og slett en automatisering av norske hjem og bedrifter.
Les mer ...


Proff Elektriker AS (1064)

Sannergata 32, 0557 Oslo

98 99 63 49

Proff Elektriker er en ansvarlig elektrikerbedrift som skal være best i bransjen når det gjelder kvalitet og etterlevelse av lover og regler.

Våre ansatte har fremragende kompetanse innen tradisjonell sterkstrøm- og svakstrøms-området. Bedriften har spesialisert seg på installasjon med spesiell vekt på nybygg, smarthus og lysdesign.

Sammen med våre partnere kan vi tilby konkurransedyktige priser, og vi vil alltid være en meget komplett og trygg leverandør til privat og offentlig virksomhet.

Les mer ...


Exact Elektro AS (1129)

Fjellgata 1, 0566 Oslo

990 50 310

Exact elektro AS består av elektrikere med mange års erfaring i faget, og kan tilby det meste innen elektrotekniske arbeider. 
Vi har fokus på seriøsitet og trygghet i alle våre leveranser.
Kontakt oss gjerne om du har noen spørsmål, ønsker en befaring eller tilbud på et oppdrag. 
Les mer ...


BRB ELEKTRO AS (1130)

Persveien 32, 0581 Oslo

463 93 906

Vi er et profesjonelt, høyt kvalifisert elektrisk installasjonsselskap. Firma er nylig grunnlagt, men har ansatte med kompetanse fra 2008.
Vi legger stor vekt på at arbeidet blir utført profesjonelt, med god sikkerhet og at det blir utført i tide. Vi har lang erfaring, slik at vi kan gi våre kunder solid og presist arbeid av høyeste kvalitet.
Les mer ...


El Kraft Elektro AS (1155)

Selma Ellefsens vei 6, 0581 Oslo

994 09 050

El Kraft Elektro AS er en moderne elektrikerbedrift som utfører alle typer elektriske installasjoner og løsninger tilpasset et hvert behov. Vi tar oppdrag for private kunder, bedrifter, borettslag og industri i Oslo og Akershus.
Les mer ...


Rett Elektro AS (1113)

Brobekkveien 114, 0582 Oslo

472 33 337

Elektrobedrift som tar for seg alt av små serviceoppdrag til oppføring av bygg. Vi er en elektrobedrift i vekst med mange års erfaring i faget.

Nøkkelen er å holde seg oppdatert i markedet mye nye produkter, for å etterleve normene i nyeste NEK400, samt yte best med stolthet for faget.

Vi skal alltid imøtekomme kundenes forventninger og behov, og service skal oppleves som hyggelig og rådgivende for kunden. Vi er Installatørbedrift og EKOM-sertifiserte, der sterkstrøm og svakstrøm er innenfor vår kompetanse. Vår ambisjon er å tilfredsstille våre kunder bedre enn våre konkurrenter på alle nivåer. Dette innebærer kommunikasjon, rådgivning, service, levering, pris og kvalitet.

Smarthus er framtiden der kan vi hjelpe med alt etter kundens ønske og behov Ladestasjoner jobber vi med, alt fra ladestasjoner i et borettslag med infrastruktur til montering av en ladeboks hjemme hos privatpersoner. Rehabilitering av sameier, hoteller, restauranter, bilforhandlere, butikker, leilighet eller hus, kjøkken, bad og diverse andre ting er noe vi er meget godt kjent med nybygg og nyoppføring av hus, rekkehus, leilighetskomplekser og hytter.

Ta kontakt, så skal vi kunne hjelpe deg med deres behov.
Les mer ...


Elektro-Team As (1133)

Sinsenveien 38, 0585 Oslo

232 42 526

Les mer ...


Oslo-Elektro (1131)

Verkseier Furulunds vei 43, 0668 Oslo

401 88 983

Oslo-Elektro AS er en ung og innovativ bedrift innen elektrobransjen.
Vi tilbyr et omfattende produkt og serviceprogram i topp kvalitet som fungerer optimalt, og er sikre i drift for privatpersoner, industriforetak og offentlige oppdragsgivere.
Les mer ...


FlexibEL AS (1112)

Nåkkves vei 3, 0670 Oslo

971 12 839 / 464 17 571

Vi er et elektrofirma som ble etablert i 2018, men har lang og bred erfaring innenfor elektrobransjen.

Vi tar på oss oppdrag både for privat og næring. Trenger du i el-bil lading, smarthus eller annen elektrisk installasjon, kontakt oss for et uforpliktende tilbud og en gratis befaring.
Service og oppfølging er vårt fokus
Les mer ...


Flexibel AS (1085)

Nåkkvesvei 3, 0670 Oslo

971 12 839

Flexibel AS er godkjent elektroentreprenør som utfører både små og store oppdrag i Oslo og Akershus området.

Vi har bred kompetanse innenfor elbil-lading for private og borettslag, nybygg, næring, rehabilitering, smarthus, samt tele- og data anlegg.

24-timers vakttelefon.

Ring oss idag for en uforpliktende samtale.

Les mer ...


Mw Elektro AS (1147)

Skøyenåsveien 31, 0686 Oslo

919 06 505

MW Elektro AS består av erfarne elektrikkere og teknikkere. Våre mange års erfaring gjør at vi kan tilby våre kunder omfattende tjenester og støtte! Vi står opp for den høyeste kvaliteten på håndverk og fleksibilitet i forhold til oppgavene som er betrodd til oss!

Vi tilbyr:
Elektrotekniske tjenester
El Bil lading, både for private, borettslag, sameier og bedrift.
Flere typer styringssystemer som xComfort, Fibaro, KNX, eNet.
Belysning
Varme– vi gir råd og installasjon på gulvvarme, oppvarming og ulike typer varmeovner
Eneboliger– bygging eller rehabilitering av enebolig.
Næring og boligbygg.

Kunden er den viktigste for oss!
Les mer ...


HC Elektro (1180)

Kristian Eubertsvei 20, 0760 Oslo

974 74 539

HC Elektro er et kundeorientert og løsningsorientert firma med 3 ansatte.
Les mer ...


Norsk El-Installasjon AS (1106)

Haavard Martinsensvei 19 B, 0978 Oslo

934 49 399

Vi i Norsk El-Installasjon AS er kreative og serviceinnstilte med lang erfaring! Vårt mål er fokus på kvalitet og sikkerhet, god service, rask levering og god pris.

Vår ekspertise ligger i:
• Renovering av gammelt anlegg
• Nybygg
• Gode, enkle og rimelige løsninger
• Kjøkken og bad
• Utvidelse av hus og tilbygg
• Endring i planløsning endring i el anlegg
Les mer ...


Oslo Elektrikere AS (1051)

Professor Birkelandsvei 26A, 1081 Oslo

40 58 40 59

Oslo Elektrikere AS er registrert og autorisert elektroinstallatør. Oslo Elektrikere tilbyr og utfører alt innen elektro, alarmanlegg, tele og data.

Vi hjelper deg med din elektro hverdag!

• Vi jobber hovedsakelig med prosjekter som innebærer installasjon i leiligheter, hus, og små næringsbygg. I tillegg tar vi på oss service og reparasjon på alle typer oppdrag.
• Vi hjelper deg med kreative, enkle og effektive løsninger innenfor elektro, alarmanlegg, tele og data.
• Vi kommer gjerne på en hyggelig befaring der vi går sammen og finner den mest praktiske løsningen for deg.
• Vi setter fokus på kvalitet, helse, miljø og sikkerhet for deg som kunde.
• Vi er tilgjengelig for deg døgnet rundt hele året som vi kaller for 24-timer service.
• Vi i Oslo Elektrikere leverer kvalitet til rett tid for en gunstig pris. Ring for rask service.

Våre ansatte er faglærte med nødvendige sertifikater som gjør at du kan føle deg trygg under hele leveransen.

Les mer ...


Nor Elektro AS (1172)

Professor Birkelandsvei 32, 1081 Oslo

41391020

Nor Elektro AS består av elektrikere med mange års erfaring i faget, og kan tilby det meste innen elektro. Vi har fokus på seriøsitet og trygghet i alle våre utførelser og kan tilby det meste innen elektro.
Les mer ...


Sandvika Elektro AS (1114)

Elias Smiths vei 26, 1337 Sandvika

909 29 556

Sandvika Elektro AS drives i dag av Kay Winger og Alexander Risan, firma ble stiftet i 2006.
Vi er idag flere engasjerte montører som tar på oss små og store oppdrag.
Les mer ...


Stolt Elektro AS (1057)

Eyvind Lyches vei 23b , 1338 Sandvika

225 35 000

Stolt elektro er en elektroentreprenør som tilbyr komplette løsninger fra totalentreprise på oppgraderinger i ditt hjem eller dine prosjekter, videre til rådgivning, prosjektering og kompetanseoverføring til installasjon, service og vedlikehold. Alt innenfor elektrofaget. Sammen med våre samarbeidspartnere leverer vi gode opplevelser og økt livskvalitet med en strømlinjeformet gjennomføring.

Vi arbeider med tradisjonelle elektriske installasjoner (stikkontakter, brytere og sikringsskap med mer), boligautomasjon (smarthus), lys- og varmedesign, elbiltilpasning (ladeløsninger og eventuell utvidelse av eksisterende anlegg), dimensjonering og engineering (tegning og beregning) av elektriske anlegg, internkontroll, elsjekk av elektriske anlegg og elektrisk sikkerhet (innbrudds- og brannsikring). Med andre ord, alt innenfor vårt fag. Ta kontakt om du har noen spennende elektriske utfordringer, så hjelper vi deg gjerne med å løse dette.

Les mer ...


Ørnulf Wiig Installasjon AS (1119)

Slependveien 48 , 1341 Slependen

932 28 626

Ørnulf Wiig Installasjon AS er et tradisjonsrikt firma med sine mer enn 60 år i bransjen. Firmaet ble startet i 1947 i Sandvika av Ørnulf Wiig. I dag holder vi til i Slependveien 48 på Slependen i Bærum. Antall ansatte er i dag omtrent 65 personer.

Firmaets spesialitet har vært og er fortsatt ny installasjon og rehabilitering av elektriske anlegg i bolig og næringsbygg.
Les mer ...


Hoffmann Elektro AS (1167)

Skoleveien 26, 1389 Heggedal

402 03 631

Hoffmann Elektro er registrert/autorisert elektrikerbedrift som utfører det meste innen elistallasjon.
"Jeg har jobbet som elektriker og senere prosjektleder i Norges største elfirma. Driver nå eget med nødvendig autorisasjon. Av erfaring kan nevnes prosjektleder elinstallasjon i Telenor. Prosjektleder industriinstallasjon for Bravida og Caverion. Autorisert installatør og fagansvarlig for to Bravida-avdelinger. "
Les mer ...


Jensen Elektriske AS (1056)

Holmengata 28, 1394 Nesbu

668 47 480

Vi er totalleverandør innen elektro og påtar oss de fleste installasjonsoppdrag.
Les mer ...


Volt Elektro AS (1115)

Billingstadsletta 22, 1396 Billingstad

411 47 704

Volt Elektro AS eies og drives av Anders Byholt og Petter Abrahamsen som begge har over 10 års erfaring fra bransjen.

Anders er Aut. Installatør og sitter som daglig leder for selskapet. Han har de siste 7 årene primært jobbet med prosjektledelse og overordnet faglig ledelse innenfor ROT-markedet (Rehabilitering, Ombygging og Tilbygg) Dette er et spennende marked som krever erfaring for å finne de beste løsningene. Ingen prosjekter er like her.

Petter har i tillegg til flere års fartstid som serviceelektriker jobbet med prosjektledelse de siste 4 årene, og har en fin erfaring innenfor entreprise.
Les mer ...


2 Ponder El AS (1074)

Alf Kristoffersens vei 6, 1396 Billingstad

932 52 794

Med lang erfaring og solid kunnskapsbase som elektro-ingeniør.
Vårt motto er "Tenker på Det Beste for deg!" Derfor prøver vi å lage en riktig og vektet evaluering av de beste tekniske løsningene for den laveste prisen for deg. Vårt mål er å gjøre det beste vi kan med høyeste kvalitet til laveste pris for å fortsette å ha deg som kunde. Vi ønsker å vinne din tillit og preferanse.

Les mer ...


Accept elektro & automasjon (1186)

Billingstadsletta 22 , 1396 Billingstad

400 38 482

Vi holder til på Billingstad i Asker og utfører det meste av elektriske installasjoner og tjenester. Vi opererer i Viken, Oslo og Vestfold.

Høy kvalitet og kundetilfredsstillelse er viktig for oss. Vi følger utviklingen av løsninger for elektriske installasjoner i bolig og industri, og kan gi deg gode råd. Vi garanterer for produktene vi installerer, og møter gjerne dagens krav til design og funksjonalitet.
Les mer ...


Apeland Elektro As (1150)

Kontraveien 9, 1400 Ski

403 11 347

Apeland Elektro AS er din lokale leverandør av elektrikertjenester. Vårt fokus er på å tilby gode løsninger til avtalt pris og tid. Vi er sterkt opptatt av at kundeopplevelsen skal være enkel og god.
Les mer ...


Elektro365 AS (1053)

Østrengveien 18 A, 1405 Langhus

450 89 060

Elektro365 AS er en fremoverlent bedrift som tar alle type oppdrag. Med god kompetanse på Rehab, nybygg og næring. Vi har også ekom sertifisering.

Vi stiller gjerne til befaring på kort varsel, og vi er alltid tilgjengelig!

Les mer ...


Bjelde Elektroinstallasjon As (1179)

Sponstubben 15, 1414 Trollåsen

404 87 753

Bjelde Elektroinstallasjon As er registrert og autorisert elektroinstallatør. Vi utfører alt innen elektro, alarmanlegg, tele og data. Vi jobber med alt fra små serviceoppdrag, til større prosjekter. Kontakt oss for en hyggelig prat.
Les mer ...


Direkte Elektro AS (1021)

Osloveien 170, 1449 Drøbak

902 68 875

Direkte Elektro AS er registrert og autorisert elektroinstallatør. Vi utfører alt innen elektro, alarmanlegg, tele og data. Vi jobber med alt fra små serviceoppdrag, til større prosjekter.

Kontakt oss for en hyggelig prat.

Les mer ...


Elektro Ansvar AS (1077)

Bekkenstenv 2, 1449 Drøbak

480 44 783

Elektro Ansvar AS leverer elektroinstallasjoner til alle typer bygg. Eneboliger, næringsbygg, offentlige bygg og industrianlegg.

Oppdragene varierer fra små enkeltinstallasjoner til omfattende totalleveranser i de mest avanserte næringsbygg.

Les mer ...


Bolig Og Bygg Elektro As (1078)

Fagerstrandbakken 66, 1454 Fagerstrand

994 81 442 / 994 74 702

Kontakt oss for gratis befaring og uforpliktende tilbud.

• Installasjoner i bolig, tilbygg og næring.
• Modernisering av elektriske anlegg i leiligheter og enebolig.
• Ladestasjoner og ladeanlegg.
• Belysning/designbelysning til butikker og kontorlokaler.
• Styringssystemer/smarthus til bolig og næring.

Les mer ...


MerElektro AS (1081)

Brådalsstubben 18, 1481 Hagan

920 38 090

MER ELEKTRO AS er registrert og autorisert elektroinstallatør. MER ELEKTRO tilbyr og utfører alt innen elektro, alarmanlegg, tele og data.

Våre ansatte er faglærte med nødvendige sertifikater som gjør at du kan føle deg trygg under hele leveransen.

• Vi jobber hovedsakelig med prosjekter som innebærer installasjon i leiligheter, hus, og små og store næringsbygg. I tillegg tar vi på oss service og reparasjon på alle typer oppdrag.
• Vi hjelper deg med kreative, enkle og effektive løsninger innenfor elektro, alarmanlegg, tele og data og design av Tak/vegg lys i hyllesystem.
• Vi kommer gjerne på en hyggelig befaring der vi går sammen og finner den mest praktiske løsningen for deg.
• Vi setter fokus på kvalitet, helse, miljø og sikkerhet for deg som kunde.
• Vi er tilgjengelig for deg døgnet rundt hele året som vi kaller for 24-timer service.
• Vi i MER ELEKTRO leverer kvalitet til rett tid for en gunstig pris. Ring for rask service.

Vi arbeider med tradisjonell elektrisk installasjon
• Stikkontakter.
• Sikringsskap.
• Brytere.
• Lys og varme.
• Boligautomasjon (smarthus).
• Lys- og varmedesign.
• Elbil (ladeløsninger og utvidelse av eksisterende anlegg for dette).
• Dimensjonering og engineering (tegning og beregning) av elektriske anlegg.
• Eltakst av elektriske anlegg og elektrisk sikkerhet (innbrudds- og brannsikring).
• Internkontroll.
• Elsjekk.

Vi hjelper deg med din elektro hverdag!

Besøk oss gjerne på facebook for å se på bilder og lese litt hva vil holder på med.

Les mer ...


Elpower (1063)

Nokiaveien 2B, 1516 Moss

917 51 609

Elpower AS, din lokale elektroentrepenør. Vi leverer alt innen elektro og varmepumpeinstallasjoner. Vi tar på oss oppdrag i Østfold, Akershus og Oslo.

Elpower er et elektriker firma med lang og bred erfaring på de ansatte. Vi har spesialisert oss på seviceoppdrag elektro, nybygg og rehab av alt innen elektrotekniske løsninger. Har også f-gass-sertifisering og leverer både luft - luft og luft - vann varmepumpeinstallasjoner. El-billadestasjoner er vi gode på.

Les mer ...


Rygge elektro AS (1010)

Rabekkgata 6, 1523 Moss

692 42 725

Velkommen til Rygge Elektro AS!
- Registrert El.Installatør

Rygge Elektro utfører følgende arbeid:
• Service
• Eneboliger
• Utbedring av tilsynsrapporter
• Belysningsanlegg
• Varmeanlegg
• Brannalarm
• Nødlysanlegg
• Adgangskontroll
• Port telefon
• Data installasjoner (spredenett)
• Intern kontroll av el-anlegg
• Elbilladere

Ta kontakt med oss for mer informasjon om hva vi kan gjøre for deg eller for din bedrift.

Les mer ...


Odin Elektro AS (1030)

Sørkilen 8, 1621 Gressvik

959 36 836

Hos Odin Elektro AS finner du en elektriker som har løsninger for et hvert behov innen installasjon. Uansett hvem elektriker du får besøk av fra oss, skal elektrikeren yte maksimal service og god oppfølging.

Vår ambisjon er å være fremst med elektriker-tjenester i Fredrikstad og omegn. Vi er et naturlig førstevalg for pris- og kvalitetsbevisste kunder. En elektriker fra oss, er derfor en elektriker so oppfyller alle dine ønsker og behov- samtidig som at løsninger er i samsvar med gjeldene standarder på området.

Les mer ...


Gressvik Elektriske AS (1048)

Nordkilen 4, 1621 Gressvik

69 33 88 10

Vi forsøker å etterleve levering av høy kvalitet i alle deler av prosessen, slik at alle våre kunder skal bli 100% fornøyd med vårt arbeid.

Vårt hovedfokus ligger i service og nyinstallasjon av elektriske anlegg for privatkunder og bedrifter. Vi kan også påta oss oppdrag med internkontroll, og elbilladere.

Les mer ...


Davids Elektro AS (1148)

Kløfteneveien 39, 1642 Saltnes

458 38 235

Davids Elektro leverer komplette elektrotekniske løsninger til privatboliger, skoler, offentlige institusjoner, industri og private næringsbygg. 
Våre kjerneområder er elektroinstallasjon, energimontasje, fiber, bredbånd, sikkerhet og kursvirksomhet. Vi har blant annet spesialisert oss på levering av ladestasjoner for el-biler, samt varmepumper for effektiv og lønnsom oppvarming av hus.

Vi har mange års erfaring fra elektro og vår visjon er å levere tjenester av høy kvalitet hvor kunder og ansatte til enhver tid er i fokus. Våre viktigste verdier er kvalitet, kunnskap og pålitelighet. Vi tar på oss alle typer større eller mindre oppdrag for både private, næringslivet og det offentlige.

Våre elektrotjenester omfatter alt fra nye anlegg, rehabilitering, hus og hytter, bad og kjøkken, service og vedlikeholdsavtaler, bolig-sjekker, solcelleanlegg, el-bil lading, varmepumper, hytte pumpe-stasjoner, smarthus/KNX. Vi benytter alltid produkter fra kjente merkervaeleverandører.

Målet vårt er å være en servicebedrift for lokalområdet og yte gode tjenester for gamle og nye kunder!
Les mer ...


GR Elektro AS (1138)

Kalvehagen 12, 1684 Vesterøy

911 92 635

GR Elektro AS er en autorisert elektrikerbedrift med fokus på kvalitet og trygghet.
Les mer ...


Abc Elektro Team As (1143)

Trøskenveien 36, 1708 Sarpsborg

697 00 700

Vår yrkesstolthet - din fornøyd-garanti!
Du som kunde skal vite at vi er opptatt av å kunne vårt fag, vi skal ha kunnskap om hva vi driver med, slik at du alltid skal oppleve trygghet i forhold til riktige løsninger og riktig pris når du velger oss.
Da blir du fornøyd, og da blir vi fornøyd!
Du får løst ditt problem, og vi har hatt nok en god dag på jobb.
Dette skaper begeistring for alle!
Les mer ...


Abc Elektro Team As (1160)

Trøskenveien 36, 1708 Sarpsborg

697 00 700

"Vår yrkesstolthet - din fornøyd-garanti! Du som kunde skal vite at vi er opptatt av å kunne vårt fag, vi skal ha kunnskap om hva vi driver med, slik at du alltid skal oppleve trygghet i forhold til riktige løsninger og riktig pris når du velger oss. Da blir du fornøyd, og da blir vi fornøyd! Du får løst ditt problem, og vi har hatt nok en god dag på jobb. Dette skaper begeistring for alle!"
Les mer ...


Utne elektro AS (1104)

Bryggeriveien 3, 1727 Sarpsborg

464 09 265

Sprer glede med lys og varme.
Les mer ...


Skjeberg Elektro AS (1116)

Skovrandbakken 3, 1747 Skjeberg

468 35 354

Autorisert elektrikerbedrift med fokus på kvalitet og trygghet ved din elektriske installasjon.
Les mer ...


El-smart Installasjon As (1083)

Midtstuveien 4, 1786 Halden

971 51 312

Les mer ...


Sand Elektro (1108)

Bassengveien 11, 1812 Askim

900 39 114

Sand Elektro utfører alt innen svakstrøm og sterkstrøms installasjon.

Vårt motto er: Kundens problem - Vår utfordring!
Vi utfører det meste innen elektroinstallasjon.
Vi er opptatt av at våre kunder kun skal trenge ett firma å forholde seg til når det gjelder el-installasjoner og har bred kompetanse.
Vi har montører som sørger for å holde seg oppdatert på ny teknologi og har kompetanse på det siste i utviklingen innenfor svakstrøm og sterkstrøm.
Les mer ...


Innovasjon Elektro (1139)

Stasjonsveien 31, 1940 Bjørkelangen

455 17 694 / 455 17 618

Innovasjon Elektro AS er lidenskapelig opptatt av nytenkende smarte gode løsninger, høy integritet, kvalitet og sikkerhet.
Bedriften utfører alt ifra nybygg, små servicetjenester, oppgradering av sikringsskap, rehabilitering av boliger til større byggeprosjekter som nærings- og landbruksbygg.
I tillegg til å installere og reparere fiber- og dataanlegg, utføres også Termografering og Elkontroll iht. NEK 405 for Næring, Bolig og Landbruk.
Les mer ...


Hmn Elektro AS (1132)

Tangerudvegen 6, 2008 Fjerdingby

407 30 310

HMN Elektro ble grunnlagt i 2016, men har mange års erfaring i bransjen. Vi leverer et profesjonelt resultat med fokus på kvalitet og service fra start til sluttresultat.
HMN Elektro utfører alt av arbeid innenfor nyinstallasjon og rehabilitering av elektriske anlegg i bolig og næringsbygg, opplegg el-billading, serviceoppdrag m.m  

Ta kontakt for en gratis befaring.
Les mer ...


Nordlien Elektro AS (1190)

Skogsegglia 26, 2019 Skedsmokorset

907 39 976

En manns bedrift på Romerike, service mot privat og bedriftkunder.
Les mer ...


Mr Elektro AS (1188)

Gamlevegen 115, 2040 Kløfta

919 21 000

Mr Elektro As er 10 mann`s firma fra Kløfta og utfører alt innen elektriske installasjoner. Tar oppdrag på Romerike og Oslo, vi setter nøyaktighet og kvalitet i fokus. Vi garanter for produktene vi installerer til dagens krav.
Les mer ...


Miøsen Elektro AS (1039)

Holmlundvegen 18, 2312 Ottestad

40 23 12 84

Miøsen Elektro er en autorisert elektroinstallatørbedrift.
Vi tar på oss alt av elektroinstallasjoner. Vi er positive, trivelige og løsnings orienterte, og ønsker at du som kunde skal bli meget fornøyd med utført arbeid.

Les mer ...


Øverland Ac/Dc AS (1118)

Smebyvegen 28, 2319 Hamar

918 29 018

"Når du vil ha arbeidet gjort ordentlig"
Øverland AC-DC tilbyr elektriske og ekom-intallasjoner i bolighus, landbruk og næringsbygg. Vi tilbyr med andre ord ordinære elektrikertjenester.
Les mer ...


ELKAI AS (1171)

Lillehagvegen 1, 2387 Brummundal

977 03 865

Registrert autorisert elektroinstallatør. Vi utfører alle typer elektroinstallasjoner for privat og næringslivkunder.
Les mer ...


SG Elektro AS (1062)

Amalie Skrams veg 64, 2407 Elverum

976 61 320

Les mer ...


Elverum Elektro AS (1045)

Blåbærvegen 1, 2409 Elverum

900 79 090

Les mer ...


Røinaas Elektro AS (1134)

Syrinvegen 14, 2409 Elverum

400 38 376

Les mer ...


Elektrikeren Østerdalen AS (1127)

Parkveien 2, 2485 Rendalen

958 55 219

Les mer ...


BRUNBJØRN AS (1163)

Korgvegen 33, 2619 Lillehammer

984 31 100

Brunbjørn AS er et ungt selskap med hovedkontor på Lillehammer.
Brunbjørn er en totalentreprenør med hele Norge som virksomhetsområde. Kjernevirksomheten er telekommunikasjon og elektro med spisskompetanse på utbygging av fiberinfrastruktur og vårt hovedfokus er utbygging av FTH. Innenfor elektro tilbyr vi alle typer elektrikertjenester.
Les mer ...


Knuts El-Service AS (1159)

Hunnsvegen 20, 2819 Gjøvik

977 03 865

Les mer ...


Paulsen Elektro (1047)

Nordlihøgda 60, 2850 Lena

952 10 808

Paulsen Elektro AS er en DSB godkjent elektroinstallatør. Vi har gode betingelser, lang erfaring og legger vekt på å levere “kvalitet til fornuftig pris”.

Vi tilbyr ny installasjoner, service, feilsøking og el-kontroll i boliger, leiligheter, hytter, landbruk, næring og industri. Vi er løsningsorienterte for å kunne gi kunden den beste løsning på oppdraget.

Alt arbeid utføres fagmessig, kontrollert og dokumentert.
Les mer ...


Set Elektro Drammen AS (1164)

Austadgata 21, 3043 Drammen

482 70 915

SET Elektro AS. Kunnskap, kvalitet og service på alle områder innen elektro.

SET Elektro AS ble etablert i 1994 og består av 70 elektrikere og andre medarbeidere. Vi leverer tjenester innen alle elektrofag og våre ansatte har stor kunnskap og kompetanse innen alle områder av faget vårt.

Virkeområdet vårt er på Østlandet og vi har kontorer i Vestfold, Buskerud og Telemark. Hovedkontoret ligger i Tønsberg og de andre kontorene ligger i Porsgrunn og Drammen.
Les mer ...


ElLEKTRON AS (1175)

Steinbergveien 48, 3053 Steinberg

958 05 712

Vi er i dag et familieeiet installasjonsfirma, som leverer alt fra husinstallasjon og serivice, til industri og automasjon. Vi teller i alt 3 heltidsansatte.
Les mer ...


Lysaker Prosjekt AS (1088)

Lysakerveien 31A, 3055 Krokstadelva

410 09 394

Lysaker Prosjekt AS tilbyr Elektrisk installasjons-arbeid, Skadetakst og el-takst.

Les mer ...


Strand Elektro AS (1080)

Hvittingfossveien 369, 3089 Holmestrand

330 55 555

Strand Elektro AS er en elektrobedrift i Holmestrand.
Bedriften ble etablert i 2001, og har 10 ansatte. Vi tar oppdrag innen bolig og næringsbygg.
Les mer ...


Set Elektro AS, Avd. Holmestrand (1125)

Bringakerveien 1, 3089 Holmestrand

330 55 000

SET Elektro AS
Kunnskap, kvalitet og service på alle områder innen elektro.

SET Elektro AS ble etablert i 1994, og består av 70 elektrikere og andre medarbeidere. Vi leverer tjenester innen alle elektrofag. Våre ansatte har stor kunnskap og kompetanse innen alle områder av faget. Virkeområdet vårt er på Østlandet. Vårt hovedkontor ligger på Sem utenfor Tønsberg. Vi har også avdelinger i Drammen , Holmestrand og Porsgrunn.
Les mer ...


Lys Styring Data (1068)

Kilengaten 27, 3117 Tønsberg

975 11 223

Les mer ...


Xpert Instsallasjon (1105)

Wergelands vei 17, 3117 Tønsberg

333 01 450

Med avdelinger i Tønsberg, Nøtterøy og Sandefjord, samt et team som jobber i Oslo, kan vi bistå kunder på hele Østlandet.

Våre elektrikere har høy faglig kompetanse og vi ønsker å være den beste samarbeidspartneren for våre kunder Kundetilfredshet og faglig dyktighet setter vi høyt! Lang og bred erfaring, samt kontinuerlig kompetanseheving, gjør at vi til en hver tid kan tilby våre kunder de beste løsningene. Våre elektrikere legger sin stolthet i arbeidet sitt!  Vi er din trygge og fremtidsrettede elektriker som gir deg kreative og gode løsninger!
Les mer ...


Færder Elektro AS (1117)

Torødveien 100, 3135 Torød

464 25 033

Færder Elektro AS er et elektrikerfirma på Nøtterøy som er godt etablert i det lokale markedet.
Færder elektro tilbyr alle typer elektrikse installasjoner innen sterk og svakstrøm. Vi er behjelpelig med prosjektering av el-anlegg og smarthusløsninger

INGEN JOBB FOR LITEN, HELLER INGEN FOR STOR!
Les mer ...


Nøtterøy Elektriske (1067)

Kirkeveien 214, 3140 Nøtterøy

33 35 20 00 / 414 86 000

Vi er en elektrikerbedrift på Nøtterøy, som leverer tjenester over hele Vestfold. Med fokus på grundig arbeid, høyt kvalifiserte medarbeidere og skreddersydde løsninger, hjelper vi deg å oppnå en optimal elektrisk hverdag.

Trenger du elektriker?

Vi tar gjerne oppdraget!

Les mer ...


Teie elekto (1059)

Stangebyveien 1, 3140 Nøtterøy

908 42 519

Les mer ...


Tenvik Elektro AS (1060)

Løkkeåsveien 22B, 3140 Nøtterøy

411 91 267

Tenvik Elektro gjør oppdrag for private og det offentlige i hele østlandsområdet. Vi samarbeider tett med andre håndtverkere for din trygghet. Vi holder til på Nøtterøy, hvor vi deler bygg med flere håndtverkere - se byggbolig.no.

Vi rehabiliterer elektroinstallasjoner i boliger, ofte i sammenheng med modernisering eller tilbygg.

Tenvik Elektro er TIA godkjent fra Post og Teletilsynet og godkjent for Brannforebyggende elkontroll bolig fra Det Norske Veritas.

Les mer ...


Elpol Installasjon AS (1173)

Semsveien 73B, 3140 Nøtterøy

939 22 496

Velkommen til Elpol. Vi er spesialister innen elektro og automasjon med 16 års erfaring. Vårt kontor ligger i Nøtterøy, men våre montører er bosatt over hele Vestfold. Vi tar oppdrag i hele Vestfold. Det gjør at avstanden til våre kunder er kort. Vi tilbyr deg vår kunnskap og kompetanse, rådgivning og hjelp innen elektrisitet.

Vi tilbyr profesjonelle tjenester innen: elektriker, elektro, bygg automasjon og mekanikk. Jeg er Master i elektroteknikk / automatisering av 16 års arbeidserfaring i store og små bedrifter i design og utførelse av elektriske installasjoner og automatisering for boliger, kontor, offentlige bygg og industrianlegg . Foreløpig er Norge engasjert i den elektriske selskapet. Selskapet er registrert i registeret av DSB og har de nødvendige tillatelsene (Norge, Sverige, Finland, Danmark).
Vi snakker polsk, engelsk, norsk.
Vi inviterer deg til samarbeid.
Les mer ...


Eak-Installasjon AS (1176)

Hugins vei 4 A, 3151 Tolvsrød

930 13 535

Trenger du elektriker? Vi har ledig kapasitet og kort ventetid!
Vi utfører alle typer installasjoner i hus, hytter, leiligheter, nybygg , rehabilitering, elbil lading, vedlikehold og feilsøking.

Ta kontakt for en gratis befaring og et hyggelig tilbud.
Les mer ...


Abot AS (1107)

Wirgenes Vei 3, 3157 Barkåker

902 12 300

Abot AS er en fleksibel samarbeidspartner innen alle typer elektriske installasjoner. Vi er løsningsorienterte og har alltid deg som kunde i fokus. Tar på oss oppdrag i hele Skandinavia enten det er privat, offentlig sektro eller næringslivet. Bred og stor fagkompetanse, og våre kunder skal sikres de beste løsningene til avtalt tid og pris.
Les mer ...


Åsgården Elektro (1183)

Hugins Vei, 3179 Åsgårdstrand

923 43 946

Vi er et elektro firma med elektrikere som har lang erfaring som elektromontører. Våre kunder er hovedsakelig privat kunder med rehabilitering og nybygg. Fokuset vårt er å ha fornøyde kunder etter utført arbeid . Kundene skal ha en hyggelig opplevelse og føle seg ivaretatt.

Vi holder våre avtaler med hensyn til avtalt pris og har stor fokus på kvalitet Vi leverer også solcelle, el-billader, varmepumpe og smarthus anlegg, bare ta kontakt for gratis befaring.
Les mer ...


Horten Elektro Service AS (1174)

Kirkeenga 25, 3179 Åsgårdstrand

977 71 109

Velkommen til oss i Horten Elektro Service AS. Vi er en aktør med lokal forankring som leverer elektro installasjoner i Hortens området. Vårt fokus er god service og tett oppfølgning. Vi skal levere solid håndtverk, slik at dere ønsker å komme tilbake til oss. Neste gang dere skal ha gjort utbedringer på deres elektriske anlegg, skal vi være første valget!
Les mer ...


ABC Elektro AS (1011)

Storgata 94 , 3182 Horten

330 49 999

"ABC elektro As ble dannet i 2010 og er et elektrikerfirma med 15 ansatte. Vi tilbyr små og større elektrikerinstallasjoner innen privat, borettslag, industri og næring i og rundt Vestfold. Vi er kjent for å levere fagmessige løsninger til gode priser. Dette gjør vi bla.a. ved å gi fastpriser og sesongmessige pakketilbud som vi har fått en rekke gode tilbakemelinger på.

Vi skiller oss ut fra andre elektrikeraktører ved at vi kommuniserer tettere med kundene slik at vi kan gi trygghet rundt kostnadsbildet.Dette for å unngå uhyggelige overraskelser når regningen kommer. Vi tilpasser betalingen slik at kunden kan ta seg råd til å gjøre sikkerhetsinvesteringer i sitt el.anlegg. Trenger du f.eks. lengre tid på å betale eller en nedbetalingsordning, så tilpasser vi en avtale til din økonomi slik at du ikke må gamble med sikkerheten til din familie på grunn av økonomi."

Les mer ...


El-Installasjon AS (1097)

Wistingsvei 1D, 3183 Horten

906 07 482

El-installasjon AS er et lite firma med god og bred kompetanse og solid økonomi.
Vi har erfaring i faget siden 1973, og er meget fleksible og løsningsorienterte.
Vi vektlegger kvalitet og bruker kun kjente merker og leverandører.

Tar på oss oppdrag innen bolig, vekrsted, industri, kommuner, vannbehandling,
kontroll og overvåkningsanlegg.

Les mer ...


Andebu Elektro AS (1013)

Dølebakken 35, 3215 Sandefjord

334 41 053

Vi gir deg fast pris på alle typer oppdrag. Ingen skjulte kostnader!
Kontakt oss for en uforpliktende befaring.
Vi utfører elektriker- og rørleggeroppdrag i hele Vestfold.

Les mer ...


Sas Elektro AS (1124)

Uranienborgveien 1B, 3217 Sandefjord

334 50 020

SAS Elektro AS er et elektrikerfirma som holder til i Sandefjord.
Med dine behov i fokus setter vi vår ære i å levere trygge og effektive løsninger til avtalt tid og pris.
Vi kan hjelpe deg med både store og små prosjekter hjemme hos deg selv eller i din bedrift.
Vi opererer i hele Vestfold , Telemark og Buskerud.

Ta kontakt med oss for en utforpliktende prat eller en avtale om befaring.
Les mer ...


BS Elektro AS (1016)

Raveien 342, 3220 Sandefjord

478 87 777

BS Elektro AS er et firma som tilbyr elektriker for oppdrag i Sandefjord og Vestfold.

Vi har lang erfaring innen faget, og har den kompetanse som trengs for å utføre kvalitetsarbeid med sikkerhet.

Les mer ...


Aulie Elektro AS (1158)

Dalerveien 36, 3233 Sandefjord

403 28 141

Vi har solid erfaring fra elektrikerfaget, er autorisert installatør og er et lite og ryddig firma. Vi stiller høye krav oss selv og våre installasjoner for at du som kunde skal bli fornøyd. Hos oss vil du få rask saksbehandling, kort ventetid og god oppfølging. Vi tilbyr solide installasjoner til fornuftige priser!
Les mer ...


Fjorden Elektro AS (1157)

Hågasletta 2, 3236 Sandefjord

400 89 100

Fjorden Elektro skal være din foretrukne leverandør av sterk- og svakstrømsinstallasjoner! Vi har lang erfaring i bransjen, og gleder oss til å hjelpe deg!
Les mer ...


Stavern Elektro AS (1136)

Hegdalringen 25, 3261 Larvik

994 20 272

Les mer ...


GT Elektro AS (1185)

Tjøllingveien 608, 3280 Tjodalyng

456 04 560

GT Elektro AS er din elektriker i hverdagen. Vi setter vår ære i å levere trygge og gode elektriske anlegg. GT Elektro er eksperter på smarthus og elbillading. Vi kommer mer en gjerne på befaring til deg slik at vi sammen kan tilpasse løsningene slik at de blir optimale for ditt behov og bruk. 
Les mer ...


Gjerberg Elektro AS (1055)

Roseveien 23, 3302 Hokksund

454 91 990

Gjerberg Elektro AS tar alle jobber innenfor
• Nybygg
• Rehabiliteringer
• Elektriske anlegg
• Data
• Tele
• Smarthus
• Hytter
• Eneboliger
• Leiligheter
• Xcomfort
• Internkontroller

Gjerberg Elektro setter kunden i fokus med en god dialog gjennom hele prosjektet.

Les mer ...


Elektriker 1 AS (1156)

Geithusveien 33, 3360 Geithus

412 41 071

Les mer ...


Svartangen Elektro (1126)

Austadveien 385, 3748 Siljan

907 11 441

Svartangen Elektro tar på seg oppdrag innen bolig, hytte, næring, privat og industri.

Arbeidsområde er Vestfold og Telemark.
Les mer ...


El Installasjon Øystein Nilsen (1149)

Kalstadveien 7A, 3772 Kragerø

920 21 109

El.installasjon,Ø. Nilsen AS ble opprettet i 1994 som en enmannsbedrift. Vi har i dag 4 ansatte inkludert 1 lærling og en hjelpearbeider med full opplæring i bedrift. Vår typiske kundekrets er i privatmarkedet, men vi har også næringskunder. Lang erfaring med estetiske- og funksjonelle løsninger innen rehabilitering av boliger og fritidsboliger. Øystein Nilsen, daglig leder og Installatør. Tilleggsutdanning innen automatiske brannalarmanlegg. Godkjent Lysrådgiver av Lyskultur. Erling Coco, senior montør. Godkjent Lysrådgiver av Lyskultur.
Les mer ...


Midt Telemark Elektro AS (1099)

Sandavegen 19, 3800 Bø i Telemark

977 60 199

Midt Telemark Elektro AS tar på oss oppdrag i bolig, hytter, industri, offentlig og privat. En ung, men voksende elektroinstallatør. Trenger du elektriker eller et uforpliktende tilbud, ta gjerne kontakt.
Les mer ...


SPB Elektro AS (1103)

Skolegata 13, 3916 Porsgrunn

928 27 807

Vi arbeider for å være en prisgunstig aktør, men samtidig levere god kvalitet på arbeidet. Vårt arbeidsfelt er boliger, hytter, næring, industri og offentlig virksomhet. Sertifisert av sjøfartsdirektoratet for sertifisering av båter.
Les mer ...


Tekniskbureau AS Avd Stavanger (1144)

Moseidveien 17, 4001 Stavanger

400 06 500

Teknisk Bureau ble stiftet i 1893 og kan trygt bistå dere med alle typer oppdrag innen elektro, hjemme-automasjon og telekom.
Vi har et stort antall servicebiler på veiene, noe som skal komme kundene til gode. Rask oppstart, serviceinnstilte medarbeidere og kompetente håndverkere er vår suksess-oppskrift gjennom 126 år.
Les mer ...


Elektro Stavanger AS (1166)

Randabergveien 33, 4025 Stavanger

518 15 800

Elektro Stavanger AS er en allsidig elektroinstallatør, med lang og allsidig erfaring fra bransjen. Våre eiere, ledere og medarbeidere har bred kompetanse i faget, og flere over 20 års erfaring som elektriker.

Vi legger vår ære i å gjøre alle våre kunder fornøyd. Alt fra en liten servicejobb i hjemmet, til større og mer kompliserte installasjoner og service i næringsbygg. Vi utfører alt av elektroarbeid, belysning, alarm og alarmanlegg, elkontroll.
Les mer ...


Feltek AS (1061)

Maskinveien 9, 4033 Stavanger

979 17 000

Feltek er en totalleverandør av elektroinstallasjoner for privat og bedrift.
Vi kan hjelpe deg som privatperson med alt fra elbil ladning, ny enebolig eller rehabilitering av bolig med eventuelle smarthusløsninger. For bedriftskunder kan vi tilby serviceavtaler og gode rammeavtaler.

Vi har elektrikere med mange års erfaring og stor yrkesstolthet , som er klare for å gjøre en god jobb for deg. Vårt mål er at du som kunde alltid skal bli fornøyd.

Les mer ...


Haugesund Automasjon As (1168)

Husøyvegen 264, 4262 Avaldsnes

902 02 527

Haugesund Automasjon AS ble etablert i 1998 og er sammen med Haugesund Ventilasjon Service AS og Karmøy Rørteknikk AS en totalteknisk entreprenør for oppdrag store og små.
Hos oss er det kort vei fra idé til avgjørelse, og vi samarbeider tett med våre kunder. Vi er Norges første Schneider Eco Struxure partner og leverer alt fra boliginstallasjon og leilighetsprosjekter til skoler og sykehjem. Våre avdelinger har vokst organisk og leverer sammensatte produkter som snakker sammen og fungerer. Vi har en liten administrasjon som gjør oss fleksible og i stand til å tilby skreddersydde produkter som gir energieffektive løsninger for våre kunder.

Send oss en forespørsel her hos Elektroimportøren for et uforpliktende tilbud!
Les mer ...


Energo AS (1100)

General Ruges vei 4E, 4309 SANDNES

944 22 909

Energo AS er et registrert firma som tilbyr profesjonelle og omfattende elektriske tjenester. Ved å velge bedriften vår, får dere en garanti på kvalitet og punktlighet på oppdrag utført av oss.
  • Vi har en rik kunnskap, basert på mangeårig praksis innenfor bransjen
  • Vi har moderne teknisk utstyr som muliggjør raskt og profesjonelt arbeid
  • Vi betrakter hvert oppdrag individuelt
  • Vi sikrer profesjonell hjelp i alle ledd
  • Vi utfører arbeidet vår med velprøvde, profesjonelle materialer
  • Vi yter service både til individuelle kunder og til større bedrifter
Les mer ...


Optiel Vest AS (1182)

Austhagen 1, 4322 Sandnes

515 71 552

Optiel Vest levere alt innen elektrikertjenester til privat, sameier og næringsliv i Stavanger og Sandnes regionen. Vi holder til i våre nye lokaler på Ganddal.

Kontakt oss i dag, og vi kommer gjerne på en gratis befaring. Sammen kommer vi fram til løsninger og kostnader.
Les mer ...


Noe Med Strøm AS (1123)

Kjos ringvei 1A, 4622 Kristiansand S

479 48 186

Noe Med Strøm er din pålitelige partner uansett hvilke elektriske reparasjoner du trenger utført i og rundt huset. Firmaet vårt fikser alt av elektrisk arbeid som blandt annet: porttelefoner, lysinstallasjon, nybygg, rehabillitering, varme og smarthus.
Les mer ...


Lund Elektro AS (1121)

Arenfeldts vei 20 C, 4630 Kristiansand S

948 92 246

Lund Elektro er totalleverandør av alle typer elektriske installasjoner. Vi har bred fagkompetanse og stor kapasitet, og våre kunder skal sikres de beste løsningene til riktig pris, levert til avtalt tid. Vi tar på oss alle typer elekrikeroppdrag i hele Agder. Vi er en pålitelig og løsningsorientert elektriker med konkurransedyktige priser.
Les mer ...


Elektromesteren AS (1120)

Nye teglverks vei 9, 4632 Kristiansand S

484 97 085

Vi utfører alt innen elektro, både små og store serviceoppdrag. Firmaet består av tre ansatte med til sammen over 30 års erfaring innen elektro.
Les mer ...


Elektrotema Agder AS (1041)

Barstølveien 36, 4636 Kristiansand S

380 41 000

Elektrotema Agder AS ble stiftet 01.01.2000. Per dags dato er vi 15 ansatte.

Vi tilbyr og utfører alt innen elektro, alarmanlegg, tele og data. Vi gir deg fast pris på alle typer oppdrag. Ingen skjulte kostnader!

Kontakt oss for en uforpliktende befaring.

Les mer ...


Lillesand Elektro AS (1091)

Storemyrlia 29, 4790 Lillesand

372 68 588

Lillesand elektro AS er totalleverandør av elektroinstallasjoner for privat og bedrifter.

Vi kan hjelpe med alt fra nybygg, rehabilitering, utvidelser og service på alt fra bolig til industri og næringsbygg. Våre montører har mange års erfaring, interesse for faget og ikke minst yrkesstolthet.
Vi jobber alltid mot å være punktlige, ryddige og levere høy kvalitet til avtalt pris.
Vi tilbyr gunstige serviceavtaler til bedrifter.

Les mer ...


Centrum Elektro A/S (1076)

Myreneveien 26, 4847 Arendal

320 05 200

Vi er et selskap som driver tradisjonell elektroentreprenør-virksomhet og elektrisk forretning. Vi har over 45 års erfaring i faget og dette har gitt oss en kompetanse bare erfaring kan gi.

Alle våre elektrikere og fagfolk er kvalifisert til å håndtere alle typer elektriske jobber. Fra å installere dimmerbrytere og utendørs belysning til å fikse sikringsskap og effektbrytere . Vi sørger for at hver jobb møter alle sikkerhetsstandarder. Ønsker du vi skal montere en ny takvifte eller lampe? Ikke noe problem - vi gjøre det også.

DU FORTJENER DE BESTE!

Les mer ...


Nedig AS (1044)

Skrubbedalsveien 1, 4848 Arendal

37 00 23 90

Våre montører har stor faglig kompetanse og bred erfaring på elektriske installasjoner. Vi utfører alt fra de minste servicejobber til komplette elektriske anlegg i hus og hytter.

Les mer ...


Eskedal Elektro AS (1122)

Pharos vei 2, 4876 Grimstad

941 41 827

Les mer ...


KN Elektro AS (1140)

Opplandsveien 235, 4885 Grimstad

971 71 029

Les mer ...


Risør heis og elektroservice as (1090)

Hestemyrveien 14, 4950 Risør

371 52 200

Noe av det vi utfører hos oss er blandt annet:
• Kontroll av utførelse og oppfølging av kontrakter/tilbud
• Prosjektering
• Tilstandskontroll
• Taksering
• Heiser og løftesystemer
• Varmepumper
• Styringsanlegg for lys og varme
• Modernisering av sikrinsskap
• Varmeanlegg og veggovner
• Varmekabel og lavtbyggende varmegulv
• Nybygg installasjoner og rehabilitering av gammelt
• Innbruddsanlegg
• Adgangskontroll
• Telefoni/telefonsentral
• ITV/Kameraovervåking
• Porttelefon
• Brannvarslingsanlegg og Slukkeanlegg

Eller med enklere ord, alt som er elektrisk.

Les mer ...


Tekniskbureau avd Bergen (1141)

Bontelabo 2, 5003 Bergen

518 86 000

Teknisk Bureau ble stiftet i 1893 og kan trygt bistå dere med alle typer oppdrag innen elektro, hjemme-automasjon og telekom. Vi har et stort antall servicebiler på veiene, noe som skal komme kundene til gode.
Rask oppstart, serviceinnstilte medarbeidere og kompetente håndverkere er vår suksess-oppskrift gjennom 126 år.
Les mer ...


Knut Knutsen AS (1026)

Skuteviksbodene 10, 5035 Bergen

553 63 440

Vi er en totalleverandør av elektriske installasjoner og holder til I Sandviken i Bergen. Vårt firma er en av de eldste elekroentrepenørene i Bergen og vi er 21 ansatte.

Les mer ...


BELVA Bergen Elektro & Varme AS (1036)

Hylkjeflaten 1, 5109 Hylkje

416 52 392

Bergen Elektro og Varme AS ble etablert i 2012 av Andre Olsen, og er en bedrift med lang erfaring. Hos oss vektlegges kompetanse, kommunikasjon, punktlighet, service og høy kvalitet til riktig tid og pris.

Vi tilbyr nyinstallasjon, rehabilitering og andre oppgraderinger i det elektriske anlegget innenfor industribygg, produksjonslokaler, boliger m.m.

Våre kunder får Individuell tilpassing, god oppfølging, rådføring av produkter etter behov og ønsker, kvalitetssikker installasjon og dokumentasjon etter dagens standard til avtalt tid og avtalt pris. Enten du er privatperson eller bedrift, vi hjelper deg.

Bergen elektro og varme AS – Når du har behov for elektriker.

Les mer ...


GK Elektro Bergen er en del av GK Elektro AS og består blant annet av tidligere Ing. Hans Pedersen AS som ble innfusjonert 1.november 2015.

GK Elektro Bergen leverer alt innen elektrotekniske løsninger til privatboliger, borettslag, skoler, offentlige institusjoner, industri og næringsbygg, og dekker Bergen og omegn. Vi leverer alt av elektrikerarbeider til bolig, borettslag, sameier etc både til nye og eksisterende bygg, herunder boliginstallasjon, varme, rehabilitering, sikringsskap, innen- og utendørsbelysing, varmepumper, solcelleanlegg, elbil lader, el-kontroll, el-sjekk, brann- og innbruddsalarm.

Send inn din forespørsel i dag.
Les mer ...


Bergen Elektro og Kjøleservice AS Ble etablert i 1987, og har siden oppstarten drevet med salg og service av storkjøkkenutstyr og kjøling. Vi har siden år 2003 vært godkjent elektroinstallatør og drevet med Elektroinstallasjon. Vi har pr dags dato til sammen 7 ansatte fordelt på 3 felt, Installasjon, elektroservice og kjøling.

• Vi tar både nybygg og rehabiliterings jobber, og har bred erfaring med industri og bolig.
• Vi er et firma i vekst, med mange gode referanser.
• Vi ble i 2015 Elektroimportøren partner.

Les mer ...


Future Energy AS (1135)

Wernersholmvegen 37A, 5232 Paradis

950 66 438

Future Energy er et attraktivt selskap som leverer tekniske tjenester til elektro- og energimarkedet.

Vårt dyktige personell har god gjennomføringsevne, leveringspresisjon og sikker oppfølging. Selskapet har bransjens dyktigste ledere, prosjektledere og spesialister.
Les mer ...


Elektro-Teknikk AS (1003)

Apeltunhaugene 129, 5238 Rådal

410 05 040

Elektro-teknikk har lang erfaring og god kompetanse på elektriske installasjoner. Vi tar på oss alle typer oppdrag innen elektro. Både nyinstallasjon, vedlikehold og service, rehabilitering og elkontroll.

• Bolig.
• Boligblokker.
• Kontorbygg.
• Industri.
• Fiskeoppdrett.
• Skip og fiskebåter.
• Offshore, olje og gass.

Det er mange viktige detaljer som på plass for at den elektriske installasjonen skal være sikker og hensiktsmessig . Elektro-teknikk AS strekker seg langt for å utføre jobben på en måte du som kunde skal være godt fornøyd med.

Les mer ...


NH Elektro AS (1184)

Storebotn 72C, 5309 Kleppestø

404 94 578

Vi forsøker å etterleve levering av høy kvalitet i alle deler av prosessen, slik at alle våre kunder skal bli 100% fornøyd med vårt arbeid. Vårt hovedfokus ligger i service og nyinstallasjon av elektriske anlegg for privatkunder, bedrifter.
Les mer ...


Teknisk Bureau ble stiftet i 1893 og kan trygt bistå dere med alle typer oppdrag innen elektro, hjemme-automasjon og telekom. Vi har et stort antall servicebiler på veiene, noe som skal komme kundene til gode. Rask oppstart, serviceinnstilte medarbeidere og kompetente håndverkere er vår suksess-oppskrift gjennom 126 år.
Les mer ...


Tekniskbureau AS Avd Bømlo (1153)

Hollundsdalen, 5430 Bremnes

400 06 500

Teknisk Bureau ble stiftet i 1893 og kan trygt bistå dere med alle typer oppdrag innen elektro, hjemme-automasjon og telekom. Vi har et stort antall servicebiler på veiene, noe som skal komme kundene til gode. Rask oppstart, serviceinnstilte medarbeidere og kompetente håndverkere er vår suksess-oppskrift gjennom 126 år.
Les mer ...


Tekniskbureau AS Avd Husnes (1152)

Bogsnes 17, 5460 Husnes

534 73 570

Teknisk Bureau ble stiftet i 1893 og kan trygt bistå dere med alle typer oppdrag innen elektro, hjemme-automasjon og telekom. Vi har et stort antall servicebiler på veiene, noe som skal komme kundene til gode. Rask oppstart, serviceinnstilte medarbeidere og kompetente håndverkere er vår suksess-oppskrift gjennom 126 år.
Les mer ...


Tekniskbureau AS Avd Haugesund (1145)

Årabrotsveien 21, 5515 Haugesund

400 06 500

Teknisk Bureau ble stiftet i 1893 og kan trygt bistå dere med alle typer oppdrag innen elektro, hjemme-automasjon og telekom. Vi har et stort antall servicebiler på veiene, noe som skal komme kundene til gode.
Rask oppstart, serviceinnstilte medarbeidere og kompetente håndverkere er vår suksess-oppskrift gjennom 126 år.
Les mer ...


Byelektrikeren AS (1128)

Bråvallagata 34A, 5522 Haugesund

465 13 595

Byelektrikeren AS er lokalisert i Haugesund, og vi er opptatt av å løse DINE ønsker og behov, på den beste og rimligste måten.
Vi utfører og leverer produkter og tjenester knyttet til elektriske installasjoner i offentlig og privat sektor, og er godkjent elektro- og teleinstallatør.
Ønsker du nye stikkontakter, downlights, varmekabel, utelys, nytt sikringskap, el-bil lading etc? Kan du kontakte oss via vårt kontaktskjema på byelektrikeren.no så finner vi den beste løsningen sammen med deg.
Les mer ...


Terne elektro AS (1033)

Burkhovdane 7, 5914 Isdalstø

563 50 404

Terne Elektro AS utfører alle typer jobbar innen elektroinstallasjon - industri og bustad. Me utfører både nyinstallasjonar og rehabilitering. Me er engasjerte og trivelige folk med god og brei erfaring. Me trives kjempegodt som elektrobedrift og har tilhørigheit både i Bergen og Nordhordland.


Terne AS står til tjeneste og kan hjelpe deg med f.eks:

• El-sjekk og sikkerheit
• Rehabilitering av ditt sikringsskap
• Belysning – fleire downlights i taket?
• Trenger du fleire stikkontaktar?
• Trenger du ladepunkt til bilen?

Les mer ...


Seas Spjelkavik Elektro AS (1110)

Vasstrandvegen 71, 6011 Ålesund

701 52 770

Seas Spjelkavik Elektro AS er et solid firma som har vært i elektrobransjen i 65 år. De ansatte har lang erfaring og høy kompetanse innen sterk- og svakstrømsinstallasjoner i næring, industri og boligbygg.

Hovedmålet for firmaet er å sakffe industri- og privatkunder tjenester av høy kvalitet og til rimelige priser. Har 24t døgnvakt.
Les mer ...


Elbra AS (1109)

Skarbøvikgata 26, 6028 Ålesund

934 55 666

Vi er Autorisert Elektroinstallatør, og har erfarne elektrikere med lang fartstid og bred erfaring i elektrofaget. Vi utfører alt fra nyinstallasjoner og moderniseringer til utvidelser og reparasjoner både i bolighus og for industrien.
Les mer ...


ABD Elektro AS (1165)

Storehølvegen 10, 6065 Ulsteinvik

910 08 042

ABD elektro AS har bred kompetanse innen både høyspent, elektroinstallasjoner og EKOM. Vår installatør har 20 års erfaring i bransjen. Vi er fleksible overfor kunden med tanke på arbeidstid og arbeidssted.
Les mer ...


Midsund Elektro AS (1189)

Lyngjavegen 8, 6475 Midsund

712 78 888

Vi har medarbiedere med lang erfaring i elektrobransjen. Vårt viktigste mål er at kunden skal få rett produkt til rett tid og med den rette prisen. Vår visjon er å skape en sunn forretning med fokus på medarbeidere, kunder og leverandører med videreutvikling og kompetanse som de viktigste elementene.
Vi sørger for at du får de beste produktene og verdens beste håndverk.
Les mer ...


Fjellheimen Elektro AS (1094)

Hans Neeraas gate 2, 6508 Kristiansund N

483 68 763

Fjellheimen Elektro har 20 års erfaring. Vi er fleksible og forutsigbare. Faste priser på det meste.
Les mer ...


Lovel AS (1101)

Carl Schjetnans veg 12, 7081 Stjernemarka

934 34 324

Vi har spesialisert oss på privatkunder/boliger og legger stor vekt på deltagelse fra kunden. Dette gjør at kunden er sikrere på at han vet hva han får, og faktisk får det. Samt at han får en forståelse for løsningene som er valgt.
Lovel AS er registrert på MittAnbud.
Les mer ...


Melhus Elektro AS (1089)

Sandbakken 14, 7224 Melhus

960 43 961

Vi er en liten bedrift hvor medarbeiderne har høy kompetanse og lang erfaring. Våre kunder er både bedrifter og private oppdragsgivere. Vi utfører alt fra flytting av stikkontakter til installasjoner i større næringsbygg. Firmaet har høy kompetanse i de fleste området innen elektro og med spesielt fokus på belysning og smarthus-løsninger."

Målsetning: Å imøtekomme kunders behov samt øke verdien av selskapet, skape gode arbeidsforhold for ansatte og kontinuerlig streve etter den beste ytelse.

Visjon: Være et innovativt, ansvarlig og lønnsomt selskap. 

Les mer ...


Blåsmo Elektro AS (1040)

Bekkfaret 7, 7300 Orkanger

400 80 350

Blåsmo Elektro ble stiftet i 2014, og har kontor på Orkanger. Vi har 6 medarbeidere å er en registrert lærlingbedrift.

Blåsmo Elektro tilbyr produkter, tjenester og løsninger innenfor elektro, service og eltakst. Blåsmo Elektro har, og har hatt, ansvaret for elektro og elsikkerheten i flere næringsbygg, privathus og bygårder i Sør- Trøndelag.

Vi er en totalleverandør av kalkulasjon, prosjektering, installasjon og service. Våre løsninger er kostnadseffektive og elsiker til våre offentlige-, private- og næringslivskunder.

Les mer ...


Norpower AS (1071)

Øyvegen 35, 7517 Hell

465 86 927

Norpower AS, Spesialister på boliginnstallasjon og Smarthus systemer.

Les mer ...


Tryg Elektro AS (1111)

Serinabakken 20, 7550 Hommelvik

911 67 671

Tryg Elektro AS ble etablert i 2017 og registrert i elvirksomhetsregisteret.
Våre elektrikere har bred erfaring fra faget. Vi prosjekterer og utfører installasjon på bolig, næring og maritime elektriske anlegg.
Våre kunder er private, næringsliv, industri, og vårt markedsområde er i Midt Norge.
Les mer ...


Alt Innen Elektro AS (1070)

Frostavegen 2204, 7633 Frosta

905 04 368

Alt Innen Elektro AS, Pålitelig og profesjonell partner av Elektroimportøren.

Les mer ...


Troms Elektro (1023)

Stakkevollveien 69E, 9010 Tromsø

922 99 944

Vi retter oss mot næring, maritim og prosessindustri.

Les mer ...


Engen Elektro AS (1086)

Liljevegen 7, 9102 Kvaløysletta

452 45 780

Engen Elektro AS Utfører følgende arbeid:
• Service
• Eneboliger
• Næringsbygg

Les mer ...


All Elektro AS (1054)

Langhaugtunet 5, 9104 Kvaløya

41 47 1110

All Elektro AS er en elektroinstallatørbedrift med tilholdssted Tromsø. Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester innenfor elektrofaget, både for privat- og offentlig sektor, så vel som næring og industri. Vi har som målsetting å levere produkter- og tjenester av høy kvalitet til konkurransedyktige priser, der kundens ønsker og behov alltid står i fokus.

Vårt virkeområde omfatter hovedsakelig Tromsø- og Balsfjord kommune, men for større oppdrag tilbyr vi også våre tjenester utenfor disse områdene.

All Elektro AS har DNV-sertifiserte elkontrollører iht. NEK 405.

Noen av våre tjenester og spesialfelt:
Små og store serviceoppdrag
Nyinstallasjon i boliger og mindre næringsbygg
Elkontroll og termografering
Tilstandskartlegging av elektriske anlegg- og installasjoner
Energirådgivning
Nødstrømsaggregater
UPS-anlegg
Elektrokjeler
Brann- og nødlysanlegg
Belysning- og varmeanlegg
Les mer ...


Elsikker AS (1169)

Egganveien 40B, Sjetnemarka 7081

467 45 537

Elsikker er et uavhengig kontrollforetak som ble etablert i 2009, og vårt mål er å gjøre Norge tryggere. Som en nøytral samarbeidspartner, har vi ingen fordeler av å avdekke, eller utelate, feil og mangler ovenfor våre oppdragsgiver. Vi tilbyr et stort spekter av elkontroll-, takst- og termografi-tjeneste.
Les mer ...


Hurum Elektro AS (1170)

Østre Strandvei 12, Tofte 3482

327 98 910

Hurum Elektro AS er en autorisert elektroinstallasjonsbedrift som har sine røtter tilbake til 50-tallet. Bedriften ble solgt, men senere kjøpt tilbake av Terje Kaksrud, som i 1991 etablerte det som i dag er Hurum Elektro AS. I 2018 kjøpte Eivind T. Strand seg inn i bedriften, og tok med seg ny kompetanse og tankegangen til den nye generasjonen.

Bedriften besitter god kompetanse både innenfor tradisjonell elektroinstallasjon og innenfor svakstrømsområdet. Vi har hatt mange oppdrag og kan skilte med god kompetanse innen rehabilitering av både boliger og forretningsbygg. I senere tid har bedriften bestemt seg for å være mer fremtidsrettet og satse på det grønne skiftet. Dette har ført til at vi har svært god kompetanse innen solcelleanlegg, elbillading, smarthus og enøk-tiltak. Her har vi flere referanser på spennende installasjoner som er utført.
Les mer ...