Panelovn med Wifi sparer strøm

I et normalt hjem er det to ting som sluker energi og det er varmtvann og varme. En panelovn med Wifi gjør det enkelt å justere temperatur og tidsstyring rett på mobiltelefonen din uansett hvor du er. Vi har et stort utvalg av panelovner med WiFi fra leverandører som Mill, Diplex og Glamox.
 • Panelovn, oljeovn eller konvektorovn – vi har utvalget

  Panelovner med WiFi gjør det enkelt for deg å spare penger på varme når du ikke er hjemme. - Bildet av historiskhjem


 • Mange funksjoner – enkel i bruk


  Wifi panelovner styres via en app som gir deg mange alternativer du ikke har med en tradisjonell panelovn. Du trenger ikke å holde huset godt og varmt mens du er på jobb eller helgen du er bortreist. Kanskje har du bare barna annenhver uke og trenger ikke å holde alle rom varme.

  Med en WiFi ovn kan du selv sette dags- og ukesprogram for hver enkelt panelovn i ditt hjem eller på din hytte. Hvis du plutselig skal hjem tidligere en vanlig er det ikke noe problem å åpne appen og be ovnene skru seg på tidligere en programmert inn heller. Du har dermed full kontroll på temperaturer og kostnader.

 • Spar penger med WiFi-ovn

  Det er anslått at du kan spare hele 25% av driftskostnaden på en panelovn med WiFi og når vi vet at strømmen koster mer gjennom vinteren enn ellers på året er det snakk om en betydelig mengde med penger du kan spare gjennom året i tillegg til at det er gøy.

 • Enkelt å montere og klargjøre en WiFi panelovn

  Montering og oppsett av en Panelovn med WiFi er enklere enn du tror. På lik linje med en tradisjonell ovn skal den monteres ca 10 cm opp fra gulv og vekk fra vegger. Etter ovnen er på plass skal du laste ned en app og følge noen enkle instrukser før ovnene er på nett. Når dette er gjort er det bare å sette tidsstyring og justere temperatur som du selv ønsker.

Se vårt utvalg av panelovner med WiFi


Les mer om varmeovner: