Best på varmefolie

Vi er best på varmefolie og tilbehør! Flexwatt varmefolie er en fantastisk løsning for parkett, laminat eller tregulv. Ingen støpemasser, lav byggehøyde og en rask varme som er lett å regulere.

Skal du lege gulvvarme under parket, laminat eller tregulv er Flexwatt varmefolie er en fantastisk løsning. Varmefolien trenger ingen støpemasser, har lav byggehøyde. Skal man legge gulvvarme under tregulv er det viktig at temperaturen ikke overstiger leverandørenes krav på 27o.

Flexwatt varmefolie legges direkte på Depron eller Reflektor isolasjonsplater, som i tillegg til å være trinnlydsdempende, sørger for at varmen ledes opp i gulvet. Lengdene tilpasses med saks. Den elektriske installasjonen skjer raskt ved hjelp av godkjente tilkoplingsklemmer og tilkoplingstang. Så legger man en 0,2mm plast før parkett, laminat eller tregulv. Til sammen bygger folien og platen kun 3,4 eller 6,4mm. Egner seg like perfekt til rehabilitering som til nye TEK 10 og TEK 15 boliger.

Størst utvalg i bredder

Flexwatts store breddeutvalg gjør det enkelt å prosjektere og beregne korrekt mengde med folie, og leveres i som 60, 90, 120 og/eller 150W/m2 i breddene 20, 40, 60, 80, 100 og 120cm. Alle varianter leveres som metervare.

25 års garanti!

På grunn av den høye kvaliteten og lange erfaringen kan vi tilby 25 års garanti på Flexwatt varmefolie. Det finnes vel ikke en mer solid og utprøvd varmefolie på markedet.

Reduser strømutgiftene med hele 30%!

Flexwatt varmefolie gir en hurtigere oppvarming enn for eksempel varmekabel eller vannbårenvarme. Fra du skrur på&

varmen tar det kun en halv times tid før gulvet er varmt. Det betyr at du kan senke varmen om natten, og de timene på dagen da ingen er hjemme og dermed spare strøm. Med denne egenskapen kan du faktisk redusere dine strømutgifter med hele 30%!

Tekniske spesifikasjoner

  • Spenning 230V~ 50 Hz
  • Folietykkelse 0,4mm
  • Ytre isolering Klasse II
  • Belastning strømskinner 10A
  • Godkjennelser IEC60335
  • Max. temperatur på matte 80o
  • Samlet byggehøyde 3,4 eller 6,4mm med isolasjon

Vis 38 Artikler | Neste>