Mill WiFi socket – enkel vei til smart varmestyring

Gjør din gamle panelovn, oljeovn eller annen ovn til en smartovn med Mill WiFi socket! Denne veggpluggen gir deg muligheten til å enkelt regulere temperaturer, slå de av og på og stille inn natt/dag-senking. Du trenger altså ikke å bytte ut ovnene dine for å få smartere ovner hjemme.

Mill WiFi Socket - enkel vei til effektiv varmestyring Mill WiFi Socket tildelt "Best i Test" av tek.no Feb '18

 • Fordelene med Mill WiFi socket

  De fleste veggpluggene på markedet har kun av/på-funksjon, som vil si at du må stille inn ovnene manuelt for å få ønsket temperatur. Men med Mill veggpluggen får du innebygget temperatursensor! Det vil si at den selv gjør justeringer for å sørge for en jevn og god temperatur så du skal slippe å tenke på det. Dette gjør det også enkelt for deg å velge ulike temperaturer til faste tider. Kanskje du liker et godt og varmt soverom når du står opp, men foretrekker det kaldt når du sover? Dette kan enkelt løses med Mill WiFi socket.

  Selv om din panelovn alt har natt/dag-senking eller innebygget temperatursensor, kan du benytte deg av veggpluggen. Det enkleste er jo å ha alt samlet i en app.

 • Millheat-appen

  Millheat samler alle dine tradisjonelle ovner på et sted, og du kan styre de fra hvor som helst i verden så lenge du er koblet på nett. Appen er veldig enkelt og intuitiv, og Tek.no beskriver den som en «snappy» opplevelse.

  I appen kan du gjøre det meste. Skru ovnene av eller på, justere temperaturen på en enkelt ovn eller et helt rom, og stille inn hvordan en normal uke vil se ut for deg og dine. Du kan ha flere brukere samtidig og rutiner du har lagt inn kan enkelt overstyres uten å måtte gjøre endringer i appen. Systemet fungerer like fint på hytta som hjemme, og du kan ha ulike boliger i samme app uten å måtte logge deg inn og ut!

 • %5400938;
 • Millheat er en enkel og veldig intuitiv app
 • Varmestyring er en enkel vei til lavere strømregninger

  Dette er den største fordelen med produktet. Du kan spare mye penger. Pleier du å løpe rundt i huset og skru ned alle ovner før dere drar på ferie eller hytta? Eller justere du de før dere drar på jobb eller sover? Det er mange timer i døgnet vi ikke trenger komfortvarmen på.

  Ved å ikke bytte ut dine panelovner bidrar du også til mindre avfall. Så du sparer på energiforbruken, sparer miljøet og sparer penger.

 • Mill WiFi ovner

  Hvis du skal erstatte noen ovner eller trenger flere gir Mill WiFi ovnene samme funksjonalitet som veggpluggen og de fungerer i samme app. Vi har et stort utvalg av panelovner, listovner og gulvovner med WiFi som du kan se under.


Les mer om varme: