Varmepumper

Varmepumper er en av de mest populære og energieffektive oppvarmingsløsningene på markedet i dag. Installasjon av en varmepumpe kan bidra til å redusere strømregningen din og samtidig gi et behagelig inneklima. Hos oss kan du bestille varmepumper som ferdig monterte produkter og vi ordner alt gjennom vårt system - både produkt og montering betalt for i en enkel pris.

 • Norgespumpa miljø
 • Hva er en varmepumpe?

 • Er du lei av høye strømutgifter fra elektrisk oppvarming? Lei av å kaste kubber i peisen? Lei av at huset blir en badstu på varme sommerdager? Da er det stor sannsynlighet for at en varmepumpe er noe for deg. En varmepumpe er en maskin som bruker elektrisitet til å flytte varme fra en kilde til en annen. Varmepumpen består av fire hovedkomponenter: en kompressor, en kondensator, en fordampningsspole og en ekspansjonsventil. Den samlede funksjonen til disse fire komponentene er at varmepumpen tar varme fra uteluften og overfører den til inneluften som skal varmes opp inne i huset. Rent utseendemessig består varmepumpen av en utedel og en innedel som kobles sammen via et rør gjennom veggen. En luft-til-luft varmepumpe vil i løpet av et år normalt gi to tre ganger så mye varme som den strømmen varmepumpen bruker. De lavere energiutgiftene fører da ofte til av varmepumpen er nedbetalt etter 3 til 6 år og kan levere både effektiv varming og kjøling.

  Kjøl ned huset med varmepumpen

  Varmepumper kan brukes til å både varme opp og kjøle ned et rom eller et hus. Det å investere i en varmepumpe hjelper deg også å opprettholde et behagelig inneklima under varme sommerdager. Det som gjør varmepumpen til et effektivt alternativ for å kjøle ned huset er blant annet at den kjøler ned luften framfor å kun flytte på den - som en tradisjonell vifte gjør. Varmepumpa bruker også mindre energi enn klassisk aircondition. Hvis man tar utgangspunkt i SSB sine statistikker om gjennomsnittspris på strøm i sommerhalvåret de siste 5 årene (ca. 80 øre/kWh) vil det koste deg litt over 3 kroner dagen for å kjøle ned boligen 10 timer hver dag fra mai til september - en samlet pris på 192 kroner.

  • Stue varmepumpe
  • Norgespumpa2

  Ferdig montert varmepumpe

  Hos oss kan du kjøpe ferdig monterte varmepumper. Slik fungerer dette:

  - Legg produktet i handlekurven og velg betalingsmetode.

  - Oppdraget sendes automatisk til montør ved kjøp av varmepumpe

  - Montør kontakter kunden innen 7 virkedager for å avtale monteringstidspunkt. (Her avdekker også montøren om kunden trenger ytterligere tilpasninger)

  - Varmepumpen sendes til din leveringsadresse omgående.

  - Du mottar varmepumpen

  - Montør kommer og monterer varmepumpen til avtalt tid.

  Les mer om prosessen her

  Trenger du elektriker?

  Vær obs på at ved installasjon av varmepumpe kan det være nødvendig å installere en ny kurs. Dette er ikke noe som følger med i den ferdigmonterte pakken. Vår elektrikertjeneste SpotOn tilbyr dette oppdraget til en fast pris.

  Sikker investering

  Det å investere i en varmepumpe er en smart og lønnsom beslutning. Varmepumpa kan bidra til at du senker strømregningen og skaper et behagelig inneklima året rundt - inkludert de varme sommermånedene! Installasjon av en varmepumpe er en energieffektiv måte å øke komforten i huset ditt på, samtidig som det er miljøbesparende i forhold til alternativene. Med vårt ferdigmonterte varmepumpekonsept tar vi alt ansvaret for både produktet og installasjonen, slik at du kan slappe av og nyte fordelene uten bekymringer.

  • Varmepumpe kontroll 1
  • Varmepumpe Installasjon

  Alle våre varmepumper