Fibaro sensorer

Fibaro smarthus-sensorer

Fibaro har et stort utvalg av sensorer. Alt fra bevegelsessensorer til røyk- og vannsensorer. Få lysene i stuen til å skru seg på når du går inn i rommet, få varsel på telefonen om det lekker vann fra vaskemaskinen eller få varsel om du dro fra et åpent vindu. Mulighetene er mange.

 • Fibaro motion sensor

  Fibaro motion sensor:

  Fibaro bevegelsessensoren måler bevegelse, lysnivå, temperatur og vibrasjoner. Enheten er batteridrevet (AA-batteri) så man trenger ingen kabler. Den er da enkel å plassere der man måtte ønske og batterilevetiden er på ca 2 år. Fordi dette produktet er en multisensor er det nesten bare fantasien som setter grenser for hva produktet kan brukes når den er knyttet sammen med andre smarthus-produkter.

  Du kan sette opp sensoren til å gi varsling på bevegelse når du ikke er hjemme, varsle om det er bevegelse på barnerommet midt på natten, eller at senevalg skjer ved spesifikke hendelser. Mange smarthus-produkter har funksjonalitet med tidsinnstilling. Men hvor ofte er det du kommer hjem til akkurat samme tid, eller ønsker å stå opp til nøyaktig samme tid? Sensoren kan selvsagt stilles inn så den ikke reagerer på husdyr. Kjøp Fibaro motion sensor her.

 • FIBARO Door/Window Sensor

  FIBARO Door/Window Sensor:

  Fibaro dør- og vindusensor er en kontaktsensor med temperaturmålingsfunksjon. Den er liten og designet gjør enheten veldig diskret og plasseringsvennlig. Produktet er ideelt i et sikkerhetssystem men enhetene vil også kunne minne deg på å lukke vinduer når du er i ferd med å dra på jobb, legge deg, eller om det ser ut til å bli regn. De kan også benyttes slik at panelovner og andre varmekilder skrur seg ned om du skal lufte ut slik at du ikke fyrer for kråka. I et smarthus-økosystem kan de benyttes til så mangt.

  Få varsel hvis du glemt å lukke garasjeporten, og med rett utstyr lukk garasjeporten uansett hvor du er. De kan fungerer som sekvensstartere, du åpner en dør og lyset skrur seg på – du lukker døren, og lyset skrur seg av igjen. Du kan få varsel om barnegrinden står åpen i mer enn 30 sekunder. Mulighetene er mange, enklere og tryggere blir det ikke. Kjøp Fibaro dør/vindu-sensor her.

 • Fibaro Co2 sensor

  Fibaro Co2 sensor:

  Fibaro Co2 sensoren er en sertifisert karbonmonoksidsensor med eksepsjonell målingspresisjon. Den fungerer som en selvstendig alarm, men kan kobles opp i et smarthus-nettverk. Karbonmonoksid er en farge- og luktfri gass som gjør den veldig farlig. Sensoren kan oppdage til og med den minste økning av karbonmonoksid, noe som er nok til å påvirke ditt, og de du er glad i sitt velvære. Ved farlige nivåer går en alarm og varsler blir sendt ut og den vil også kunne foreslå utluftning hvis Co2-verdiene overstiger normalt nivå. Kjøp Fibaro Co2-sensor her.

 • Fibaro Smoke Sensor - optisk røykvarsler

  Fibaro Smoke Sensor:

  Fibaro røykvarsler fungerer som en vanlig optisk røykvarsler. Ved brann- og røykutvikling vil en alarm gå. Men med denne enheten kan du faktisk sikre ditt hjem mer. I et smarthus-nettverk kan du sette opp at ved brannfare skal dine tilkoblede system, brytere og stikkontakter - egentlig alt som er Z-wave kompatibelt skru seg av. Eller du kan sette opp at alle lys skal skru seg på så det er lettere å finne veien ut. Er du ikke hjemme får du varsel om røykutvikling i appen, og hvilket rom det kommer fra. Kjøp Fibaro røykvarsler her.

 • FIBARO Flood Sensor - lekkasjesensor

  FIBARO Flood Sensor:

  Fibaro vannlekkasje- og temperatursensor er en trådløs sensor som kan plasseres der du måtte ønske. Batterilevetiden er på ca 2 år. Hovedfunksjonaliteten er at du kan få varsel ved vannlekkasje og sjekke temperaturen i rommet den er plassert, men siden den kommuniserer med andre Z-wave produkter kan den gjøre mer. Hvis du har rett utstyr kan enheten varsle ved vannlekkasje, men også be om at vanntilførselen blir kuttet. Hvis enheten merket at gulvtemperaturen overstiger 25 grader kan den be termostaten om å regulere seg. Kjøp Fibaro lekkasjesensor her.

 • Fibaro Universal Binary Sensor

  Fibaro Universal Binary Sensor:

  Fibaro binær universalsensor gir deg muligheten til å koble opp utstyr, som ikke inneholder Z-Wave, slik at de kommuniserer med Fibaro sin gateway og fungerer i ditt Z-Wave nettverket. Universalsensoren kan brukes sammen med temperaturføler, alarmsensor, bevegelsessensor, lysføler, portåpnere osv. Kjøp Fibaro univarsal binary sensor her.

Les mer om Fibaro smarthus her: