Fibaro Intercom - din personlige dørvakt

Med Fibaro Intercom vet du alltid hvem det er som ringer på, selv når du ikke er hjemme. Men den er mye mer enn bare en ringeklokke med kamera. Fibaro Intercom er en komplett dørvakt for ditt hjem som kan gi alle i husstanden en personlig velkomst.
Fibaro intercom - din personlige dørvakt

Fibaro Intercom er utstyrt med to mikrofoner med støydemping og en høyttaler. Dette gir krystallklar lyd i begge ender. Når noen ringer på vil du få et varsel og samtalen kan starte. Enten du er hjemme eller bortreist. Intercomen kommer med 180 graders Full-HD HDR kamera så du kan se alt rundt inngangsdøren din i god kvalitet uavhengig av sollys, vær og vind. Den har også nattmodus, så selv på en mørk vinternatt vil du tydelig se hvem det er som kommer på besøk.

Har du ikke tid til å svare der og da kan det legges igjen en videobeskjed til deg. Legges det ikke igjen en beskjed vil du uansett få et bilde av hvem det var som ringte på.Fibaro intercom kan styre opptil to dører/porter
 • Døråpner - dørvakt på dine premisser

  Fibaro Intercom gir deg muligheten til å parkere nøklene for godt. Enheten kan kontrollere opptil to dører eller porter på en gang og den kan kobles sammen med andre smarthus-produkter. Så hvis du ønsker at døren skal låse seg opp, alarmen skrus av, lys skrus på og musikk avspilles kan intercomen styre alt dette. Det er fire måter å gi Fibaro Intercom kommandoer på. Du kan bruke stemmen, Bluetooth signal fra mobilen, PIN-kode direkte på intercomen eller app-styring.

 • Fibaro intercom - stemmestyring

  1: Stemmestyring

  Fibaro Intercom vil lære stemmen din å kjenne, og stemmen til andre i husstanden din. Si dine magiske ord og døren vil låses opp. Den vil kun åpne for stemmene som er registrert.

 • Fibaro intercom - Bluetooth gjenkjennelse

  2: Bluetooth gjenkjennelse

  Hvis du ikke ønsker å måtte snakke og har noe i hendene er Bluetooth gjenkjennelse tingen. Da holder det at du nærmer deg hjemmet ditt så vil Fibaro Intercom oppdage mobilen din og åpne opp for deg.

 • Fibaro intercom - App-styring

  3: App-styring

  Når du får varsel om at noen ringer på kan du som nevnt starte en samtale via Fibaro Intercom. Men hva om det er noe utenom det vanlige? At noen kommer på besøk tidligere en avtalt skjer. Da har du muligheten til å åpne døren via appen så de kan vente på deg inne. Får du plutselig en pakke levert på døren har du muligheten til å slippe dem inn så de kan sette igjen pakke inne. Like lett som du kan låse opp døren kan du låse den igjen etter de har gått. Via appen får du også muligheten til å se ut fra kamera om du ønsker å se tilstanden ved huset ditt, sjekke været, hvor mye det snør eller lignende.

 • Fibaro intercom - PIN-kode

  4: PIN-kode

  Fibaro Intercom har et sølvhjul du kan dreie på. Alt du trenger da er en firesifret kode så åpnes det. Det som er ypperlig med PIN-kode systemet er at du kan gi ut personlige koder til de som skal ha tilgang på ditt hjem. Kanskje din søster skal bo hos deg over helgen og trenger tilgang i den perioden. Har du vaskehjelp som skal komme på mandag mellom 10-11 kan du ha en egen kode som kun fungerer i det tidsrommet. Mulighetene er mange, men du får full kontroll på hvem det er som kommer og går.

Fibaro er beskyttet av meget god kryptering
 • Sikkerhet og tilkobling

  Fibaro Intercom skal være kablet opp for strøm og du kan velge mellom WiFi eller kablet nettilkobling. Selve monteringen trenger du en elektriker til så det blir gjort lovlig og korrekt. Den er IP 54 klassifisert så tungt regn, store mengder med snø, frost og støv er ikke noe problem. Den fungerer mellom -30 og +40 grader så normale nordiske forhold er ikke noe problem (for de fleste).

  Alt av bilder og tilkobling er sikret av AES 128-bit kryptering (samme type kryptering som brukes av noen nettbanker). Alt av bilder og video lagres på et SD-kort men det lagres også på en sky for god sikkerhet. Fibaro Intercom kan også kobles i system med visse andre sikkerhetskamera. Hvis noen forsøker å tukle med Fibaro Intercom vil den ta bilde så du får se hvem det er. Dette gjelder alt fra å forsøke å slå inn en PIN-kode til å forsøke å stjele selve enheten. Den vil til og med ta bilder av aktivitet på tomten din selv om ingen har rørt selve enheten. På denne måten vil du få varsel om noen lusker rundt mens du ligger og sover.

 • Fibaro har nattmodus så du alltid vil se hvem det er som kommer på besøk - uavhengig av vår og vind Fibaro har nattmodus så du alltid vil se hvem det er som kommer på besøk - uavhengig av vær og vind
 • Fibaro intercom kan gi deg beskjed når barna kommer hjem fra skolen, om du ønsker det Fibaro intercom kan gi deg beskjed når barna kommer hjem fra skolen, om du ønsker det
%4512526;

Les mer om Fibaro smarthus her: