Fibaro Universal sensor • 4512474

Fibaro Smart Implant Universal sensor

  • Fungerer med

    Virker med Homey Virker med Homey Bridge

    Del av Smarthusløsning

    • Dokumentasjon

      • FDV
FIBARO Smart Implant er en universal sensor som gir deg muligheten til å koble opp enheter som ikke inneholder Z-Wave, slik at de kommuniserer med din FIBARO gateway.

Teknisk beskrivelse

Kan bruke følgende tilkoblinger;
6 x DS18B20 sensors
1 x DHT sensor
2 x 0-10v analog sensor
2 x binære sensorer

Støtter krypteringsmodus: S0 med AES-128 kryptering og S2 Authenticated med PRNG kryptering

Funksjonalitet

FIBARO Smart Implant har innebygd temperaturføler og kan kobles sammen med alarmsensorer, bevegelsessensorer, lysfølere, fuktfølere etc. FIBARO Smart Implant gjør at du kan benytte eksisterende utstyr i din smarthusinstallasjon, og samtidig gi det full Z-Wave-funksjonalitet.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”