Fibaro smarthus relèer

Fibaro smarthus-relèer

Fibaro har et stort utvalg av relèer som dekker det meste av behov. Har du lyst på muligheten til å dimme lysene fra sofakroken, persienner som automatisk går ned når du skal se på TV eller at ovner, lys og TV skrur seg av når du legger deg? Alt er mulig.

 • Fibaro veggplugg

  Fibaro veggplugg:

  Fibaro wall plug er en smartbryter med innebygget strømmåler. Har du tenkt på hvor mye energi alle dine produkter bruker når de er skrudd av, men står i standby modus? Eller hvor mye energi du bruker når du ikke er hjemme?

  Pluggen gir deg muligheten til å skru av og på strømtilkoblingen samtidig som den måler strømforbruket. Den kan for eksempel benyttes til panelovner som ikke har WiFi så du kan styre når det skal være varmt hjemme. Den kan brukes mot en kaffemaskin så kaffen er klar kl. 7. Du kan også sette opp at du skal motta varsler om ett produkt har stått på lenger enn forventet, for eksempel Playstation, eller varsel om det blir ett plutselig fall i spenningen til kjøleskapet. Enheten kommer også utstyrt med overspenningsvern som gir ekstra trygghet. Kjøp Fibaro veggplugg her.

 • Fibaro singel/dobbel switch og dimmer

  Fibaro singel/dobbel switch og dimmer:

  Fibaro singel og dobbel switch er nøkkelelementer i ditt smarthus. Dette er små enheter som kan monteres inn bak brytere og stikkontakter. Det vil si at du ikke trenger å ha synlige enheter, eller bytte ut eksisterende brytere og stikkontakter for å gjøre ditt hjem smart. De gir deg muligheten til å skru av og på lys, elektriske apparat eller kutte strømmen fra stikkontakten. De har også strømmåler så du får full oversikt over ditt forbruk. Singel fungerer på en bryter, dobbel på to.

  Fibaro dimmer 2 fungerer på samme måte som singel og dobbel switch, men gir deg muligheten til å dimme lys. De kan ikke brukes sammen med dimmere men sammen med vanlige lysbrytere uten dimmefunksjon. Å gi en vanlig bryter dimmefunksjon er ikke noe problem, da trenger man kun en liten fjær satt inn i enheten. Som med alle andre Fibaro produkter kan de styres via app, med stemmen eller via messenger. Kjøp Fibaro switch og dimmer her.

 • Fibaro RGBW controller

  Fibaro RGBW controller:

  Fibaro RGBW kontrolleren lar deg dimme og skru av og på lys på lik linje med Fibaro dimmer 2, men du kan også kontrollere fargen hvis du har RGB-pærer eller ledstrips. Dette gjelder ved kablet tilknytting og det er støtte for opptil 4 LED-kanaler. Enheten kan også benyttes til å samle in data fra opptil fire analoge sensorer, som temperaturmåler, lyssensor, fuktighetssensor osv. så du får målt effektforbruket ditt. Fibaro RGBW controller er den minste og mest avanserte av denne typen produkt i markedet. Kjøp Fibaro RGBW switch kontroll her.

 • Fibaro Roller Shutter

  Fibaro Roller Shutter:

  Fibaro Motorrelé er et trådløst motorrelé til styring av elektriske motorer på rullgardiner, persienner, markiser, garasjeporter og portåpnere. Enheten kan kontrollere hva som helst som er drevet av en AC (vekselstrøm 230V) elektrisk motor. Det lille relèet har automatisk kalibrering slik at du helt presis kan posisjonere rullgardiner og persienner. Kjøp Fibaro roller shutter her.

 • Fibaro radiator termostat

  Fibaro radiator termostat:

  Fibaro heat controller gir deg enkel og effektiv styring av dine radiatorer. Enheten kommer med termostat så den er selvregulerende men du kan styre enheten på lik linje med andre Fibaro produkter. Hvis heat controller er plassert tilgjengelig for barn kan man slå av manuell styring som en type barnesikring. Den har også antifrysfunksjon. Dett gjør at enheten automatisk skrur seg på om temperaturen i rommet faller under 10 grader. Enheten er ikke bare enkel å montere, men den er også i stand til å kalibrere seg selv og sjekke at koblingen er riktig. Kjøp Fibaro radiator termostat her.

Les mer om Fibaro smarthus her: