Smarthus med Fibaro

Fibaro er en av de største leverandørene av smarthus-produkter som benytter seg av Z-wave teknologi. De lager et helt modulært trådløst system med flott design så du skal kunne sette opp ditt eget økosystem basert på dine premisser og ønsker. De leverer alt fra dimmere til røykvarslere og sentraler (gateways). Fibaro har et stort fokus på datasikkerhet og brukervennlighet. Det skal være enkelt med smarthus.
Smarthus med Fibaro
 • Noen av produktene til Fibaro må monteres av en elektriker, men de har også et stort utvalg av «gjør det selv» produkter. Selve monteringen/plasseringen er enkel og det samme gjelder når du skal sette opp produktene i nettverket etterpå. Fibaro appen kommer med mulighet for talestyring, du har fjernstyring uansett hvor du er så lenge du har internettforbindelse, du kan tidsstyre dine enheter og du får full oversikt over ditt strømforbruk. Spar tid og penger samtidig som du øker din hjemmekomfort.

 • Fibaro Home Center

  Sentraler (gateways):

  Fibaro har to sentraler. Home center light sentralen gir deg styring og kontroll over dine Fibaro produkter og Home Center 2 sentralen som gir deg mulighet for hjemmeautomasjon. Les mer om sentralene her.

 • Fibaro smarthus-sensorer

  Sensorer:

  Fibaro har et stort utvalg av sensorer. Alt fra bevegelsessensorer til røyk- og vannsensorer. Få lysene i stuen til å skru seg på når du går inn i rommet, få varsel på telefonen om det lekker vann fra vaskemaskinen eller få varsel om du dro fra et åpent vindu. Mulighetene er mange. Les mer om Fibaro sensorene her.

 • Fibaro Home Center

  Relèer:

  Fibaro har et stort utvalg av relèer som dekker det meste av behov. Har du lyst på muligheten til å dimme lysene fra sofakroken, persienner som automatisk går ned når du skal se på TV eller at ovner, lys og TV skrur seg av når du legger deg? Alt er mulig. Les mer om Fibaro relèer her.

 • Fibaro smarthus-sensorer

  Kontroller:

  Selv i et automatisert hjem kan det være deilig å ta manuell kontroll uten å måtte finne frem telefonen. Fibaro har en fjernkontroll, en knapp «the button» og en håndgestikulerings sensor som gir deg muligheten til å manuelt styre de delene av hjemmet du ønsker. Les mer om Fibaro kontrollene her.

 • Fibaro Home Center

  Intercom:

  Fibaro har en meget avansert ringeklokke som er så mye mer enn bare en ringeklokke. Få varsel når du får besøk men ikke er hjemme, med bilde og talemulighet der og da. Intercomen kan kobles opp så døren låser seg opp og alarmsystemet skrur seg av når du nærmer deg. Les mer om Fibaro’s intercom her.

 • Fibaro smarthus-sensorer

  Startpakke:

  Til deg som skal starte med smarthus-oppgradering har Fibaro en ferdig startpakke med Home center lite, bevegelsessensor, røykvarsler, dør/vindu-sensor, veggplugg og en lekkasjesensor. Systemet kan enkelt utvides etter behov med komponenter fra Fibaro og andre produsenter av Z-wave-produkter. Les mer om Fibaro startpakken her.

Fibaro smarthus lar deg styre nesten alt

Les mer om Fibaro smarthus her: