Hva slags terrassevarmer trenger du?

Elektroimportøren har et stort utvalg av elektriske terrassevarmere, men om du skal ha en hengende på veggen, ned fra taket eller stående på gulvet kommer an på området du vil varme opp. Vi har laget en liten oversikt over de ulike alternativene så du skal få det riktige produktet til ditt uteområde.

En god terrassevarmer kan forlenge de hyggelig utekveldene

En god terrassevarmer kan forlenge de hyggelig utekveldene


Vegghengt terrassevarmer

Terrassevarmer på vegg

Hvis du pleier å sitte på det samme stedet, ønsker en diskret terrassevarmer eller har en mindre balkong er en vegghengt terrassevarmer det perfekte valget. I dag får man terrassevarmere med fjernkontroll, så selv om du henger den opp på et sted det ikke er så enkelt å komme til kan du enkelt skru den av og på. Hvor stort område den gir varme til og hvor langt unna den varmer spørs på watt-styrken og størrelsen. Hvis du har en pergola med tak eller en markise over terrassen din vil vegghengte terrassevarmere gjøre sommerkveldene lange og varme.

Takhengt terrassevarmer

Takhengt terrassevarme

Hvis dere pleier å spise utendørs på sommeren og nyter lange kvelder rundt bordet er takhengte terrassevarmere ett godt valg. De henger jo da sentrert og sørger for at alle får det varmere rundt seg. De er perfekte for utehus, overbygde balkonger og terrasser, men de er også fine å ha i campingvogntelt. Se vårt utvalg av takhengte terrassevarmere her.

Gulvstående terrassevarme

Gulvstående terrassevarme

Hvis det er mobilitet du er ute etter er gulvstående terrassevarmere en innertier. De monteres ikke fast, så det er bare å flytte de rundt etter ønske. Se vårt utvalg av gulvstående terrassevarmere her.


Tåler terrassevarmere vær og vind?

Alle terrassevarmere kommer med en IP-klassifisering. Det er et tosifret tall hvor det første sier noe om kroppskontakt og kontakt med andre gjenstander. Det andre tallet sier noe om kontakt med veske, som vann. Jo lavere tallet er jo mindre beskyttelse har produktet.

Vi i Elektroimportøren anbefaler at IP-klassifiseringen er minst 34 til en terrassevarmer: 3, selv en barnefinger skal ikke på enkelt vis kunne komme i kontakt med varmeelementene. 4, produktet skal tåle en kraftig sprøyt med veske. Vi bor i Norge, så hardt sidelengs regn forekommer.

Se vårt utvalg av terrassevarmere.


Andre varmeartikler: