Home Control
4512628

Home Control Gateway HCG2

fra Home Control

-40%RABATT

Home Control Gateway HCG2
Gruppe Smarthus Kommunikasjon ZigBee
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

kr. 1 499,-

Kuppvare! kr. 2 499,-

4512628
1 199,20 eks. mva. Ordinærpris 2 499,-Pris per 1 Stykk
-+
Tilbudet varer så langt lageret rekker
Dette er siste generasjon gateway for ditt Smarthus. Kobles til din eksisterende router. Med flere innebyggede trådløse protokoller kan du nå koble opp enda flere ting i huset ditt. Det beste av alt, det spiller sammen i en og samme app også. Ett hus – EN app! Med den nye gateway’en har også konfigureringen blitt lettere og mere intuitiv. Du behøver ikke lenger å registrere rom, nå velger du bare fra en nedtrekksmeny. Om du ønsker å endre navn eller legge til flere så gjør du det raskt ved bare å trykke på et ikon. HomeControl Gateway støtter også Phillips HUE, Osram Lightify og Sonos. Home control gateway støtter nå: ZigBee, WiFi og Wireless MBus. Kommer snart med støtte for Z-Wave. BxH:10x2,8 cm.

HomeControl HomeControl

Opptil 4 protokoller

Home Control Multi Gateway støtter opptil 4 trådløse protokoller. Og den er klar til å støtte enda flere protokoller i fremtiden.

Bedre brukergrensesnitt

Med den nye gatewayen får du et bedre konfigurasjonsgrensesnitt, omfattende språkstøtte og trådløs kommunikasjon.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”