Fibaro Gateway
4512399

Fibaro Home Center 3

fra Fibaro
Fibaro Home Center 3
Kapslingsgrad IP20
Spenning (V) 230
Bruksområde Innendørs
Frekvens 433 Mhz
Gruppe Smarthus
Kommunikasjon Z-Wave
Fjernstyres med App
Kommunikasjon WiFi
Kommunikasjon Z-Wave Plus/500 Series/Gen5
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

Fastpris!

4512399

5 289,-

4 231,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+

Fungerer med

Virker med Amazone Alexa Virker med Google Assistant/Home/Assistent
Fibaro Home Center 3 er verdens mest avanserte smarthus sentral. En rask og kraftig gateway til styring av Z-Wave smarthusenheter. Med Fibaro Home Center 3 får du en komplett gateway for hjemmeautomasjon som er:
1,3 ganger raskere enn Home Center 2
2 ganger mer RAM enn Home Center 2
4 ganger mer lagringsplass enn Home Center 2

Funksjonalitet

Home Center 3 er utstyrt med det nyeste innen datakrypteringsteknologi i tillegg til å ha dobbel system-backup og trippel operativsystem-backup. Gatewayen har også skybackup og lokal backup.

Sviktende nettforbindelse er ikke lenger et problem da FIBARO smarthus fint fungerer selv uten tilgang til verdensveven.

Gatewayen har avanserte funksjoner som Block Scenes programmering, LUA-hendelser og Quick APPs som lar deg lage dine egne integrasjoner av alle enheter hjemme.

Bruksområde

Fibaro Home Center 3 har en egen installatørapp og nettside samt fjerntilgang fra mobil og nettside. Med Home Center App kan du være i uavbrutt kontakt med huset ditt og styre det uansett hvor du er i verden. Du kan styre FIBARO smarthus på flere ulike måter, også med stemmen. Home Center 3 lar deg enkelt integrere FIBARO med mange populære produkter slik at de kan spille sammen for å oppfylle dine dagligdagse behov.
Home Center 3 er kompatibel med Google Assistant, Amazon Alexa, Apple Siri.

Det er også mulig å bruke FIBARO stemmestyring fra en bil utstyrt med Android Auto eller Apple CarPlay. På denne måten kan du slå apparater på og av når du er på vei, forberede huset på at du kommer hjem eller sikre det når du er borte.

Prosessoren har det ypperste innen teknologi, noe som gjør det mulig å bruke smarthubben i mange år uten å måtte bytte ut enheten. Den vil enkelt kunne håndtere integrasjonene som skal implementeres i de kommende årene.

Montering

Z-Wavenettverket er et mesh-nettverk. Det betyr at signalet som mottas av en enhet blir videreformidlet til nærliggende enheter. Dette utvider omfanget av nettverket og gir det stabilitet. For at dette skal fungere må enheten først være lagt til i Z-Wavenettverket. Noen Z-Wave enheter bør plasseres nær gatewayen når du legger til enhetene (adding) (Maks. 2 meter anbefales).

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”