Fibaro Smart gateway • 4512650

FIBARO Home Center Lite 3

 • Fungerer med

  Virker med Google Assistant/Home/Assistent Virker med Siri

  Del av Smarthusløsning

  • Dokumentasjon

   • FDV
   • Brukerveiledning
   • Målskisse
   • App Store
   • App Store
   • Google Play
FIBARO Home Center 3 Lite er en mindre versjon av FIBARO Home Center 3, og er et svært godt alternativ for leiligheter, hytter og andre mindre boliger med færre smarthusenheter i systemet.

Gatewayen er designet basert på de gjennomprøvde løsningene som brukes i FIBARO Home Center 3.

Funksjonalitet

Gatewayen har avanserte funksjoner som Block Scenes programmering, LUA-hendelser og Quick APPs som lar deg lage dine egne integrasjoner av alle enheter hjemme. FIBARO Home Center 3 Lite er designet for å styre opptil 40 Z-Wave-enheter og inntil 20 scenarier. For større og mer omfattende systemer anbefaler vi FIBARO Home Center 3.

Kompatibel med Google Assistant, Amazon Alexa, Apple Siri.

Bruksområde

FIBARO Home Center 3 Lite styrer alle tilknyttede Z-Wave-enheter i smarthussystemet ditt, som lys, varme, solskjerming og alarmer - alt med bare en bryter, bevegelse eller muntlig kommando.

Montering

Enkel og rask konfigurasjon. Egen installatørapp og nettside.

Forbehold

Dette er et smarthusprodukt som er utviklet og laget for små og medium smarthusinstallasjoner. Bruk aldri disse produktene i sammenheng med livsviktige komponenter/enheter. Vi anbefaler ikke produktet satt opp og benyttet med mer enn 30-40 enheter da dette kan gå ut over ytelse og stabilitet på produktet. Vi tar forbehold om oppgitt rekkevidde da dette kan påvirkes av lokale forhold og ytre påvirkning/forstyrrelser. Vi tar også forbehold om at programvare kan endres, noe som kan påvirke enkeltkomponenters egenskap og funksjonalitet. Større installasjoner bør prosjekteres og avtales i samarbeid med Elektroimportøren.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”