Athom Smart gateway • 94460

Athom Homey Pro Early 2023

-+
 • Kraftig hjemmeautomasjon
 • Kraftig forbedret ytelse mot tidligere Homey Pro
 • Zigbee 3.0, Z-Wave 700, BT 5.0, IR
 • RF 433 MHz, Thread, Matter
 • Kobles mot WiFi
 • Ethernet via adapter (Kjøpes separat)
 • Satellittmodus med Homey Bridge (Kjøpes separat)
 • Les mer...
 • Fungerer med

  Virker med Apple HomeKit Virker med Google Assistant/Home/Assistent Virker med Philips Hue Virker med Tibber Power-ups Virker med Homey Virker med IKEA Smart Home Virker med Siri Virker med Plejd Virker med Homey Bridge Virker med Sonos

  Del av Smarthusløsning

Homey Pro – Early 2023 tilbyr brukeren et stort spekter av trådløse tilkoblingsmuligheter. Wi-Fi (2,4 & 5 GHz), Z-Wave plus 700, Bluetooth 5.0, Zigbee 3.0, RF 433 MHz, infrarødt, Thread (Estimert Q3 – 2023) og Matter (Estimert Q2 – 2023).

Rekkevidden er lenger enn noensinne. Infrarødt opp til 4 ganger, Zigbee opp til 1,5 ganger, Z-Wave opp til 1,5 ganer og RF 433MHz opp til 1,2 ganger avstanden mot tidligere Homey Pro.

Maskinvaren er kraftig forbedret med dobbelt så mye minne og en prosessor med opp mot 3,5 ganger hastigheten mot tidligere Homey Pro. En firekjerners ARMv8 CPU og 2GB minne sikrer god ytelse. Lagringsplassen er doblet til 8GB.

Med et Ethernetkort kan du nå koble Homey Pro mot kablet nett. (Selges separat)

Homey Pro kan benytte Homey Bridge satt til satellittmodus, noe som sikrer deg en enda bedre dekning mot dine smarthusprodukter. Kjør Homey Pro i boligen og Homey Bridge i garasjen, så lenge de er på samme lokale nettverk fungerer de sømløst.

Homey Pro gjør alt på stedet, for lavest mulig ventetid og høyest mulig pålitelighet. Det sikkrer at Homey Pro alltid er oppe, selv når nettet ditt er nede. Homey Pro benytter ditt lokale nettverk for kommunikasjon mot enheter der det er mulig.

Kjør lokale sikkerhetskopier av din konfigurasjon. Sikkerhetskopi av alt som er lagret på Homey Pro, system og innstillinger. Lagre og administrer sikkerhetskopiene dine hvor som helst. Rull tilbake til ethvert tidspunkt når som helst.

Sikkerhetskopier i skyen. Med et abonnement på Homey Pro backups gjøres det automatisk sikkerhetskopi av Homey Pro som lagres i skyen. Rull tilbake når som helst for kun 100kr på år.

Med Homey Pro så får du Advanced Flow med uten tillegg i prisen. Den mest avanserte måten å automatisere på.

Med HomeyScript kan du gå dypere og opprette personlig tilpassede HomeyScripts for alle avanserte brukstilfeller.

Relevante emneord

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”