Futurehome - et enklere, sikrere, smartere hjem

Med Futurehome er det lett å komme i gang, men enda enklere og utvide. Futurehome hjelper deg med å beskytte hjemmet og gjør hverdagslivet litt enklere. Du velger selv om du vil styre ting som lys via app, eller at det skal automatiseres utifra klokkeslett eller hendelser.


Futurehome, en litt enklere hverdag

Futurehome gjør hverdagen enklere ved å lage en mer tilkoblet, tryggere og smartere måte å leve på. Det eneste du trenger for å komme i gang er en Smarthub og internettilgang.

Futurehome tror på åpenhet og at fremtiden tilhører systemer som kan kobles til tredjeparts produkter og applikasjoner. De utviklet systemet basert på både Z-wave og Zigbee, de to mest populære åpne standardene i smarthuslandskapet. Fremtiden er åpen og inkluderende. Systemet deres er designet for å kobles til tredjeparts produkter, applikasjoner og integrasjoner.


Futurehome Smarthub

Futurehome smarthub

Smarthuben er hjertet og hjernen i smarthuset ditt. Bygget med markedsledende trådløse kommunikasjonsprotokoller som lar deg koble til hundrevis av smarte enheter, fra en lang rekke leverandører som Namron, ELKO, Fibaro, IKEA, Philips Hue mm.

Stabil og kraftig: Smarthuben kjører kanskje markedets mest avanserte og funksjonsrike programvare: Dashboard, tidsstyring, moduser, automatisering og logikkmotor, smarte varslinger og astrour.

Bygget på industrilednede IoT-infrastruktur med optimal bruk av lokal- og skyprossesering, alt presentert i et meget gjennomført app-grennesnitt som gir deg tilgang til hjemmet ditt fra hvor enn du er i verden. Futurehome App er nødvendig for oppsett og bruk, og kan lastes ned gratis i App Store eller Google Play Store. Kjøp smarthuben her.Futurehome utvalget:


Sikkerhetspakken

Med sikkerhetspakken kan du holde styr over hele boligen rett fra Futurehome appen. Med en HAN-Sensoren får du full oversikt over strømforbruket ditt til enhver tid, i tillegg til historisk data. Med brannvarsler kan du passe på at det ikke oppstår brann da de blir oppdaget både hvis de oppstår grunnet temperaturøkning, røykutvikling eller karbonmonoksid gass.

Pakken inkluderer også dør- og vindussensor og en bevegelsessensor som kan forsikre at det ikke er bevegelse i hjemmet ditt når du ikke er der. Pakken inneholder også en modusbryter hvor du kan stille inn om du er hjemme, borte, på ferie eller at det er natt. Sist, men ikke minst, så inneholder pakken også selve hjernen i hjemmet, Smarthuben. Kjøp sikkerhetspakken her. • EasyAccess dørlåspakken

  EasyAccess pakken hjelper deg å gjøre døren din smart. Med denne smartlåsen innstallert og koblet til Futurehome så kan du styre låsen din fra hvor enn du er i verden.

  Du kan låse opp døren med fingeravtrykk, kode eller rett fra Futurehome appen. Pakken inneholder en Futurehome Smarthub, en EasyAccess (EasyFingerTouch) dørlås og en Zigbee modul som integrerer låsen med Futurehome.

  Låsen kan du enkelt installere helt selv. Kjøp låsepakken her.

 • Brannvarsler

  Den smarte brannvarsleren har optisk og termisk sensor. Det betyr at brannvarsleren “ser” røyk og brannutvikling, den “føler” at temperaturen stiger og varsler om det. I tillegg har den en egen sensor for karbonmonoksid, en svært giftig gass du ikke kan se eller lukte, gassen oppstår som oftest ved ulmebrann.

  Brannvarsleren kan oppdage ulmebranner inntil 2 timer før tradisjonelle røykvarslere. Den er også utstyrt med en talefunksjon, som vekker barn nesten like effektivt som mors stemme, i tillegg til en sirene og at du får varsel på telefonen. Kjøp brannvarsleren her.

 • Energiavlesningspakken

  Energiavlesningspakken inneholder en Futurehome Smarthub og en HAN-Sensor. Med denne pakken kan du holde styr på strømforbruket ditt til enhver tid.

  Du vil få oversikt over sanntidsforbruket i tillegg til historisk oversikt over strømforbruket rett fra Futurehome appen. Kjøp energiavlesningspakken her.

 • Varmepumpepakke

  Dette er totalpakken som forvandler varmepumpen til en smart enhet på under to timer. Varmepumpepakken inneholder en Smarthub fra Futurehome, en HAN-sensor som lar deg se sanntids strømforbruk og en Sensibo Sky smart varmepumpekontroller som passer nesten alle varmepumper. Disse produktene setter du enkelt opp på hytta eller hjemme på egenhånd. Kjøp varmepumpepakken her.

 • Modusbryter

  Trådløs og batteridrevet modusbryter som enkelt lar deg veksle mellom de fire modusene Hjemme, Borte, Natt og Ferie. Modusbryteren er Z-Wave basert og passer til alle Futurhehome Smarthuber.

  Bryteren installeres enkelt rett på veggen med medfølgende dobbeltsidig tape, eller monteres i eksisterende veggbokser (RS16 rammer). Kjøp modusbryteren her.

 • HAN-sensor

  HAN-Sensoren kobles til husets strømmåler (AMS) og lar deg i sanntid se energiforbruksdata via Futurehome Appen på din telefon. HAN-Sensoren er laget for å virke med alle nye AMS strømmålere med HAN port i Norge.

  Merkene som støttes er Aidon, Kamstrup og Kaifa/Nuri. Husk! Kontakt nettselskapet ditt for å åpne HAN-porten din før du prøver å installere HAN-sensoren. Kjøp HAN-sensoren her.Relaterte artikler: