Fibaro kontrollere

Fibaro smarthus-sentral

Selv i et automatisert hjem kan det være deilig å ta manuell kontroll uten å måtte finne frem telefonen. Fibaro har en fjernkontroll, en knapp «the button» og en håndgestikulerings sensor som gir deg muligheten til å manuelt styre de delene av hjemmet du ønsker.

 • Fibaro KeyFob

  Fibaro KeyFob:

  Fibaro KeyFob er en liten og hendig kontroller med 6 knapper som du kan ha liggende på bordet, i lommen eller hengende på ett nøkkelknippe. Hver knapp kan klikkes på 1, 2 eller 3 ganger og de kan holdes inne. Knappene kan også settes opp i sekvenser så det er mange muligheter til hvordan du kan benytte den lille kontrolleren.

  Skru på musikk, demp belysningen, reguler temperaturen, åpne garasjeporten og lås opp ytterdøren. Du kan styre opp nesten alt i ditt smarthus-system med denne lille kontrolleren. Fibaro KeyFob tar også hensyn til din sikkerhet så du kan kodelåse den med en sekvens av knappetrykk. KeyFobs portabilitet sikrer enkel og komplett hjemmekontroll. Ta den med deg hvor enn du går. Kontrolleren er også vann- og støvresistent. Kjøp Fibaro KeyFob her.

 • Fibaro The button

  Fibaro The button:

  Fibaro knappen (The button) er rett og slett det. En knapp som kan festes der du måtte ønske som kan styre de delene du ønsker av ditt smarthus. Knappen kan klikkes på 1,2 eller 3 ganger og da styre opptil tre hendelser eller sekvenser. Bruksområdene kan være så mangt både i hjemmet og på arbeidsplasser.

  Filmkvelden blir enkel når TV-en skrur seg på, lysene dempes og lydstyrken settes til ønsket nivå ved hjelp av ett klikk. Spar strøm når du reiser på jobb ved å ha en knapp ved ytterdøren som senker temperaturen på panelovner og skrur av lys ved ett klikk og åpner garasjeporten ved to klikk. Knappen kan også benyttes som nødvarsler. Har du en i familien, kanskje et eldre familiemedlem, du ønsker at skal kunne varsle deg ved et enkelt klikk? Mulighetene er mange. Kjøp Fibaro The button her.

 • Fibaro Swipe - bevegelseskontroll
 • Fibaro Swipe - bevegelseskontroll:

  Hvis du ønsker full kontroll på ditt smarthjem uten å måtte benytte en fjernkontroll, stemmen eller mobiltelefonen er Swipe noe for deg. Fibaro Swipe er en batteridrevet håndbevegelse brett utformet som en bilderamme (Swipe kan også benyttes kablet). Det er altså ikke en touchskjerm. Du gestikulerer enkelt foran brettet for å utføre de handlingene og sekvensene du måtte ønske. Dra hånden oppover og lys skrur seg på. Tegn en sirkel i luften og musikk spilles av. Du bestemmer selv.

  Det er like enkelt, hvis ikke enklere, å bytte fotografiet du ønsker å ha i rammen en det er på tradisjonelle bilderammer. Du kan plassere brettet på et bord eller henge det opp på veggen. Sensoren er faktisk så god at du kan henge brettet helt skjult under ett bord, kjøkkenbenk eller bak tapet og den vil fortsatt gjenkjenne gestikuleringen. Fibaro Swipe kommer med USB-tilkobling så du kan ha den kablet, men den kan også benyttes trådløst ved å sette inn 4 AA-batteri. Kjøp Fibaro Swipe her.

Les mer om Fibaro smarthus her: