Western Digital Kamera og opptaker
6919424

WD Red 2TB NAS Harddisk

fra Western Digital
WD Red 2TB NAS Harddisk
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

kr. 1 399,-

6919424
1 119,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+
WD NAS harddisker for nettverkslagring. WD Red disker er designet for å være operative hele tiden i motsetning til vanlige harddisker. Dette gjør disse optimale for bruk til NAS og som ekstra lagring til overvåkings opptagere og lignende. Interface: SATA 6. Kapasitet: 2TB. Størrelse: 3,5".

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”