Nexans Telekabel
1083365

TELEFONKABEL ME 5 Par

fra Nexans
TELEFONKABEL ME 5 Par
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
Kanal-/Jordkabel uten skjerm, polyetylen ytrekappe.

ME kabler inneholder entrådet kobberleder med ekspandert polyetylen isolasjon. Lederne er lagt opp som par. Kabelkjernen er fettfylt og omspunnet ett lag polyesterbånd. Ytre kappen er sort polyetylen.

Teknisk beskrivelse

Entrådet parkabel 0,6mm lederdiameter. Oppbygging: ME skummet polyetylen lederisolasjon, FE massiv polyetylen. Fettfyllning og Polyetylen ytrekappe, 10 pars grupper med farget merkebånd. Fargekode: Norsk parkabel

Relevante emneord

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”

Vi kapper det meste av lagerført kabel og ledning til ønsket lengde for kun kr. 30,- per kapp. Kapping av ikke lagerført spesialkabel på trommel må vi dessverre viderebelaste ett gebyr på kr. 600,- fra vår produsent