{{text}} {{{text}}}

Athom Homey

Athom Homey og Homey Pro er smarthus-sentraler laget for å støtte alle smarthus-produkter. Du ikke skal behøve å velge protokoll, men velge produkter utifra ditt behov. ZigBee, Z-wavem WiFi og Bluetooth - alt er støttet. Har du lyst på lys som skrur seg på når du kommer inn i et rom, eller som dimmer seg ned når det blir mørkere ute? Panelovner som dempes de timene på døgnet du ikke er hjemme eller sover, TV som skrur seg på når nyhetene starter, kunne styre lydanlegg ved stemmebruk, garasjeport som åpner seg når du nærmer deg? Med smarthus er alt mulig – og Homey hjelper deg.

Smarthus er en jungel av alternativer, merker, signaltyper og muligheter. Men Athom har gjort dette mye enklere for oss med Homey! Athom Homey er en smarthus-sentral som fungerer med både Z-wave og ZigBee signaler. Den snakker med over 50 000 produkter fra mer enn 50 merker. Dette gir deg muligheten til å velge de produktene som passer dine behov og lommebok best uten å måtte ha mange apper. Få hele ditt smarthus inn i en app!

Homey (early 2019) og Homey Pro

Athom Homey og Homey Pro er smarthus-sentraler laget for å støtte alle smarthus-produkter. Du ikke skal behøve å velge protokoll, men velge produkter utifra ditt behov. ZigBee, Z-wavem WiFi og Bluetooth - alt er støttet.

Avgrens utvalg med

Kategorier:

Sorter etter
  • Lagerstatus

  Kampanje -14%

  4509415

  3 790,-

  3 032,- eks. mva. Ordinærpris 4 395,-Pris per 1 Stykk
  -+
  70+ på lager
  Alnabru 2± i butikk
  • Lagerstatus

  Nyhet!

  94309

  799,-

  639,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
  -+
  Ankommer først 02.12.2021

Kataloger og brosjyrer for nedlasting