Necore Tilbehør robotgressklipper • 92410

Begrensningskabel for robotgressklipper 50m

Høykvalitetskabel på 50 meter for robotgressklippere av alle merker. Pass på at gresset er klippet når du bruker lameller. Uansett metode vil ikke kabelen være synlig etter noen uker da den synker ned i plenen.

Bruksområde

Ripebestandig PE-kappe som kan graves ned i fuktig jord eller grus. Kabelen har fortinnede kobberledere for best ledningsevne og risikerer ikke å korrodere i skjøter. Kan spikres ned med staker eller graves ned.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”