{{text}} {{{text}}}

Beha GME 1500 • 5428320

Miljøgulvovn GME 1500T

Miljøgulvovn GME 1500T
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • Lik pris nett og butikk
5428320

2 999,-

2 399,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
Bestillingsvare 3-6 dager
Alnabru Hent-i-Butikk , bestillingsvare
Finnes ikke på lager i butikkene
-+
  • Elektronisk termostat
  • 1-polet Av/På-bryter
  • Strømsparemodul
  • Les mer...
GME 1500T er en frittstående gulvovn på 1500W med elektronisk termostat og strømsparemodul. 1,2 meter hvit kabel med støpsel.

Barnesikringslokket dekker betjeningsknapper.

Teknisk beskrivelse

1-polet Av/På-bryter.

Funksjonalitet

Elektronikken har 3 programmer for strømsparing som kan brukes hver for seg eller kombineres for å senke temperaturen 4-5 grader fra den temperaturen termostaten er innstilt på. Egen pauseknapp overstyrer program slik at ovnen ikke senker temperaturen.

Elektronikken har innebygget gangreserve for strømbrudd. Det tar ca. 24 timer før backup - kondensatoren er fullt oppladet. Ved strømbrudd husker sparemodulen programmet i ca. 20 minutter.

Bruksområde

Ovnen kan brukes både som basisoppvarming og tilleggsvarme.

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”