• Dewalt
  • Dewalt Slagtrekker XR 18V Børsteløs, Kun Enhet.Uten Batteri

    Dewalt Slagtrekker 18V XR med 3 hastighetsvalg

  • Artikkelnummer: DCF887N  | 
  • GTIN nummer: 5035048616130  | 
  • Merke: Dewalt   

-15%RABATT

Søndag

DAGS-KUPP

23/9
Dewalt Slagtrekker XR 18V Børsteløs, Kun Enhet.Uten Batteri

Frakt

Vekt: 4,40 Kg Frakt fra

Tilbud utløper om:

kr. 2 005,15

Søndagskupp -15%

1 604,12 eks. mva. Ordinærpris 2 359,-Pris per 1 Stykk
-+

Prisgaranti | 60 dagers åpent kjøp | Gratis retur

Bestillingsvare 2-4 dager
Leveres av Elektroimportøren AS
Finnes ikke på lager i butikkene
Vil du hente i butikk? Sjekk lagerstatus
Slagtrekker 18V XR med børsteløs motor og 3 hastigheter. Kraftig motor på 205Nm som sikrer at arbeidsoppgaver kan fullføres raskt. Motoren med 3 hastighetsvalg og momentinnstillingen, inklusiv presisjonstrekking, gir god kontroll for bruker. Presisjonsinnstillingen er en ekstra kontroll ved skrutrekking for å forhindre skader på maskin og materiale. Maskinen er meget lett og kompakt. Dette gjør at den meget konfortabel å bruke samtidig som den kommer til under trange forhold. 3x LED "Halo" lys gir god oversikt over arbeidsområdet. Kompatible med andre 18V XR DEWALT verktøy.

Teknisk beskrivelse

Li-Ion batteri på 18V. 205 Nm. Slag pr. Minutt 0-3800. Bitsholder 6,35 mm(1/4”)

Funksjonalitet

3 hastighetsvalg og momentinnstilling, inklusiv presisjonstrekking. 3x LED "Halo" lys gir god oversikt over arbeidsområdet. 1/4" (6.35mm) ‘drop in‘ bitsfeste for enkelt bytte av tilbehør.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”