Flexwatt varmefolie

Varmefolie fra Flexwatt er en fantastisk løsning for laminat-, tre-, eller parkettgulv. Varmefolie er et godt alternativ om man skal ha gulvvarme som holder år etter år.
Varmefolie er et godt alternativ når du skal legge gulvvarme

Varmefolie er et godt alternativ når du skal legge gulvvarme under laminat-, tre- eller parkettgulvFlexwatt varmefolie har 25års garanti

Varmefolie er holdbart og praktisk

Varme som kommer direkte opp fra gulvet gir en større varmefølelse en tradisjonelle varmekilder som panel- og oljeovn. Så mange opplever at de kan senke temperaturen hjemme med flere grader når føttene er gode og varme.
Flexwatt varmefolie kan legges direkte på Depron eller reflektor isolasjonsplater, holder seg under parkettleverandørens krav til 27 grader og er trinnlydsdempende. Det kommer med 25 års garanti og krever ikke årlig vedlikehold. Det er ikke rart at mange velger varmefolie når det pusses opp hjemme.


Varmefolie fra Flexwatt varmer raskt

Raskere temperaturregulering til en rimelig penge

Når det blir kaldt er det gjennom hode og føttene mye av kroppsvarmen går ut, så da er det selvsagt en god ting å varme rommet via gulvet så du alltid holder deg varm. Flexwatt varmefolie kan både styres via en app eller manuelt. Det har automatisk strømsparingsmodus og bruker kun 20 til 30 minutter på å varme opp til ønsket innetemperatur. Enklere blir det ikke.

Varmefolie er en engangsinvestering som har lang holdbarhet. Flere anlegg med varmefolie har hatt det liggende i 45år uten service eller vedlikehold!

Bli kvitt kulden i gulvet

Lavere energiforbruk og godt for inneklima

I nyere hus er ikke oppvarmingsbehovet så stort som tidligere, så med gulvlagt varme skal du kunne slippe unna å ha andre varmekilder som panelovner hengende. Varmefolie som automatisk skrur seg ned på natta og dagtid når ingen er hjemme kan redusere energiforbruket brukt på varme med opptil 30%. Så her er det penger å spare.

Gulvvarme er også godt for inneklimaet. Det motvirker fukt som reduserer faren for at sopp, mugg eller midd skal begynne å gro. I tillegg reduserer gulvvarme mengden med støvpartikler i luften som er fint for allergikere og astmatikere.


Se vårt utvalg av Flexwatt varmefolie herFlexwatt varmefolie tilbehørLes andre artikler om varme: