Flexwatt varmefolie

Varmefolie fra Flexwatt er en fantastisk løsning for laminat-, tre-, eller parkettgulv. Varmefolie er et godt alternativ om man skal ha gulvvarme som holder år etter år.
 • Varmefolie er et godt alternativ når du skal legge gulvvarme

  Varmefolie er et godt alternativ når du skal legge gulvvarme under laminat-, tre- eller parkettgulv • Varmefolie er holdbart og praktisk

  Varme som kommer direkte opp fra gulvet gir en større varmefølelse en tradisjonelle varmekilder som panel- og oljeovn. Så mange opplever at de kan senke temperaturen hjemme med flere grader når føttene er gode og varme.
  Flexwatt varmefolie kan legges direkte på Depron eller reflektor isolasjonsplater, holder seg under parkettleverandørens krav til 27 grader og er trinnlydsdempende. Det kommer med 25 års garanti og krever ikke årlig vedlikehold. Det er ikke rart at mange velger varmefolie når det pusses opp hjemme.

 • Flexwatt varmefolie har 25års garanti
 • Flexwatt 25år extremgaranti

  Flexwatt har en garanti som skiller seg ut og som gir deg total trygghet.

  Ved feil dekker Flexwatt feilsøking, utskifting av defekt folie og utskifting av gulvet - der gulvet ikke kan legges på nytt!

  Forbeholdet er at laminat/parkettgulvet skal være i en slik stand at det IKKE er ødelagt av annen grunn enn feil på folien eller er modent for utskifting.

 • Varmefolie fra Flexwatt varmer raskt

  Raskere temperaturregulering til en rimelig penge

  Når det blir kaldt er det gjennom hode og føttene mye av kroppsvarmen går ut, så da er det selvsagt en god ting å varme rommet via gulvet så du alltid holder deg varm. Flexwatt varmefolie kan både styres via en app eller manuelt. Det har automatisk strømsparingsmodus og bruker kun 20 til 30 minutter på å varme opp til ønsket innetemperatur. Enklere blir det ikke.

  Varmefolie er en engangsinvestering som har lang holdbarhet. Flere anlegg med varmefolie har hatt det liggende i 45år uten service eller vedlikehold!

 • Bli kvitt kulden i gulvet

  Lavere energiforbruk og godt for inneklima

  I nyere hus er ikke oppvarmingsbehovet så stort som tidligere, så med gulvlagt varme skal du kunne slippe unna å ha andre varmekilder som panelovner hengende. Varmefolie som automatisk skrur seg ned på natta og dagtid når ingen er hjemme kan redusere energiforbruket brukt på varme med opptil 30%. Så her er det penger å spare.

  Gulvvarme er også godt for inneklimaet. Det motvirker fukt som reduserer faren for at sopp, mugg eller midd skal begynne å gro. I tillegg reduserer gulvvarme mengden med støvpartikler i luften som er fint for allergikere og astmatikere.

 • Trenger du 60W eller 90W varmefolie?

  Som nevnt tidligere har parkett- og laminatleverandører garantibegrensning på at temperaturen under gulvet ikke skal overstige 27 grader. Så hva skal man med 90W varmefolie? 90W varmefolie brukes når forholdene er utfordrende. Trekker huset ditt, det er veldig kaldt betongdekke, det er et eldre hus eller lignende kan det være at du trenger litt ekstra varmen for å nå ønsket gulvtemperatur. Det er også, normalt sett, stor forskjell på hvilken etasje du skal legge folien i. Varme trekker oppover, så hvis underetasjen er oppvarmet holder det med vanligvis med 60W varianten. De fleste nyere hus og hus som er godt isolert klarer seg med 60W uavhengig av etasje, men forholdene hjemme kjenner du best til selv.

  Hvis du er usikker kan våre elektrikere i butikk hjelpe deg med å velge rett styrke på varmefolien!

Se vårt utvalg av Flexwatt varmefolie herFlexwatt varmefolie tilbehør


Les andre artikler om varme: