Varmecomfort tilkoblingsklemme • 5450550

Flexwatt Tilkoblingsklemme

-+
Tilbudet varer til og med 28.4.2024
  • Klemmer til varmefolie
  • Koble RKK-kabel til Flexwatt varmefolie
  • 25 års ekstrem-garanti
  • Les mer...
Klemme for tilkobling av Flexwatt varmefolie og RKK-kabel.

Bruksområde

Brukes for å koble RKK-kabel til Flexwatt varmefolie.

Montering

Etter montering må klemmen isoleres, enten med isolasjonshylse eller vulktape. Vi anbefaler å kun bruke en tilpasset tang til montering, for å sikre god kobling og riktig moment.

Illustrasjon/video

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”