Nexa Fire & Safety Vannalarm • 6213581

Vannalarm LS-153/10Y Nexa

    • Dokumentasjon

      • FDV
      • Brukerveiledning
Nexa vannalarm LS-153/10Y er konstruert for å registrere og varsle ved forekomst av vann på gulvet i tilknytning til f.eks. husholdningsmaskiner mm. Test vannalarmen rutinemessig 1 gang/måned

Teknisk beskrivelse

Batteri er innebygd, så ved varsling av lavt batteri må alarmen byttes ut.

Montering

Vannalarmen skal plasseres på gulvet i direkte tilkobling til maskiner og ledninger, der det er risiko for vannlekkasje. Når vannet når de to sensorene på undersiden av vannalarmen, aktiveres alarmen. Vannalarmen fungerer på både harde og myke gulvoverflater.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”