Våre kundeløfter

(Sist endret 14.2.2016 00:00) Handler du hos Elektroimportøren skal du være helt sikker på at du som kunde får de beste produkter, til lavest mulig pris, levert på tryggest, raskest og billigste måte. Derfor har vi noen av markedets beste kundeløfter, med prisgaranti, 60 dagers åpent kjøp og fri frakt på bestillinger over 2.500,-


Prisgaranti - alltid lave priser!

Med vår prisgaranti er du som forbruker, til privat forbruk, alltid sikret de laveste prisene. Finner du samme produkt til en lavere pris i en annen butikk, gir vi deg enkelt og greit tilsvarende pris!

At du trenger å gjøre er å sende oss eller ta med dokumentasjon på at det aktuelle produktet selges til en lavere pris i en annen butikk, så vil vi refundere prisforskjellen.

Prisgarantien gjelder ikke bestillingsvarer og kan først gjøres gjeldende og kreves etter gjennomført kjøp hos Elektroimportøren, og full betaling er mottatt Elektroimportøren for aktuelle produkt. Vi setter selvfølgelig stor pris på informasjon om prisdifferanser hos våre konkurrenter. Etter utbetaling av prisgaranti vil eventuelle utbetalte prisgarantier fratrekkes kreditering og/eller utbetaling ved bruk av retur og/eller angrefrist.

De to produktene må være identiske (Samme produsent og modell). Produktet må være merket og/eller annonsert, og være tilgjengelig på lager i den aktuelle butikken, samt være mulig å handle produktet til denne prisen på samme tidspunkt som handelen finner sted.

Med butikk menes fysiske butikker eller netthandel. For netthandel gjelder sammenligning med andre konkurrerende netthandler og fysiske butikker mot andre fysisk konkurrerende butikker innen for samme landsdel.

60 dagers åpent kjøp - 100% fornøyd!

Du skal være fornøyd etter et kjøp hos oss, og gir deg hele 60 dager åpent kjøp. I denne perioden kan du enkelt og greit returnere varen (Kjøper må selv betale eventuelle returporto/frakt) og få pengene tilbake, så lenge originalemballasjen ikke er skadet eller forringet på noen måte, og varen fortsatt fremstår som ny. Vi tar forbehold om at returretten kan frafalle ved gjentagende misbruk av ordningen.

  

Fri frakt ved kjøp over 2.500 kr.

Bestillingen sendes med Posten/Bring Servicepakke på postkontor eller post i butikk.

Se vår generelle betingelser for mer informasjon.