SpotOn - Elektrikertjenester gjort enkelt

Bestill elektriker rett fra sofaen med SpotOn, vår nye heldigitale elektrikertjeneste som gir deg fastpris på sekunder og jobben gjort når det passer deg! Du får vår SpotOnGaranti™ på alt vi utfører av jobber, og du betaler ikke før du er fornøyd så du skal få en bekymringsfri opplevelse.


Spoton.no - en enklere elektrikertjeneste

 • På tide med en oppgradering

  Vi forstår at det det er vanskelig å komme i gang når man ikke vet hvilken elektriker man bør kontakte eller hva det vil koste å få jobben gjort. Det krever mye egeninnsats å komme i mål og da blir det ofte enklere å utsette. Vi har derfor gjort det befriende enkelt å få jobben gjort, av pålitelige fagfolk til en fornuftig pris, på et tidspunkt som passer deg. Slik det burde være.

  Med SpotOn kan du sitte i ro og mak i eget hjem og bestille det du trenger, akkurat når det passer deg. Resten fikser vi. • SpotOn tilgjengelighet

  Spoton.no vokser i et raskt tempo og vi er snart tilgjengelige i hele Norge.

  Vi er tilgjengelige fra Tromsø til kristiansand. Når du legger inn ditt postnummer får du raskt beskjed om vi er tilgjengelige hos akkurat deg. Om vi ikke er det registerers ditt postnummer, og vi vil jobbe for å skaffe en lokal partner.

 • Våre elektrikere

  Med SpotOn kan du være trygg på at arbeidet blir gjort av kvalifiserte fagfolk og trenger ikke bruke tid på å finne og velge elektriker, for vi gjør den jobben for deg.

  Elektroimportøren har gjennom 25 år opparbeidet et bredt nettverk av lokale og pålitelige elektrikere. Våre håndplukkede elektrikere holdes til høye krav og evalueres kontinuerlig av både våre kunder og oss selv. Våre partnere består KUN av fagfolk, NELFO-medlemer og alle er elvirksomhetsregistrert.
Les mer om SpotOn her

Alle ferdigprisende SpotOn oppdrag