Snøgg Førstehjelp
8842019

Brannskadespray Hydrogel 125ml

fra Snøgg
Brannskadespray Hydrogel 125ml
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
Flasken har en praktisk sprayfunksjon som fordeler gelen jevnt på det brannskadede området. Sprayflaske som bør være tilgjengelig hjemme, på hytta, i båten og på ferie.
Fin å bruke på solbrent hud
Små brannskader i forbindelse med grilling og stekeovn
Kjøler ned og beskytter brannskaden mot uttørking
Lindrer smerten fra brannsåret
Irriterer ikke huden

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”