Shelly Smart nettverk • 94602

Shelly LAN Switch

    • Dokumentasjon

      • FDV
      • Brukerveiledning

Shelly LAN DIN netverksswitch

Shelly LAN Switch er en DIN-monterbar Ethernet-switch med 5 RJ45-porter. Den tilbyr en sømløs løsning for å utvide nettverkskapasitetene din uten bryet med omfattende kabling. Designet for pålitelighet og ytelse, sikrer den en konsistent og stabil direkte kablet nettverkstilkobling til enhetene dine.

Funksjonalitet

Forenkle Oppsettet Ditt

Designet for å passe perfekt inne i ditt eksisterende sikringsskap, forenkler det nettverksadministrasjonen din, og muliggjør et enklere og mer effektivt oppsett. Selv om du ikke hadde planlagt at sikringsskapet ditt skulle tilpasses Shelly-enheter, eliminerer Shelly LAN-bryteren behovet for kompleks omkabling eller modifikasjoner. Installer bare switchen og forbedre øyeblikkelig nettverkets stabilitet til enhetene dine, og sikre problemfri drift.

Formfaktoren du allerede elsker

Shelly LAN-bryteren gir en enkel løsning for pålitelig tilkobling uten behov for omfattende elektriske endringer. Nå trenger du bare 1 LAN-kabel inne i sikringsskapet ditt for å koble til enhetene dine! Dens delte formfaktor med våre Pro-linje-enheter sikrer at den passer perfekt i et sikringsskap, og forenkler installasjonen og opprettholder et organisert oppsett.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”