Schneider Electric Z-Wave komponenter
4523942

Exxact RF trykknapp 1-kanal hvit

fra Schneider Electric

-40%RABATT

Exxact RF trykknapp 1-kanal hvit
Bruksområde Innendørs Gruppe Smarthus Kommunikasjon Z-Wave
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

kr. 599,-

Kuppvare! kr. 999,-

4523942
479,20 eks. mva. Ordinærpris 999,-Pris per 1 Stykk
-+
Førpris 1.3.2020 799,-Tilbudet varer så langt lageret rekker

Fungerer med

Fibaro Home Center 2/Lite (4.081)
Connect RF bryter med batteri med 1 kanal for å styre Connect trådløse mottakere. Kan monteres på en hvilken som helst overflate, med skruer eller selvklebende folie (trenger ingen c/c 60mm veggboks). Leveres med batteri. Farge: hvit.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”