ESH ELKO Smart Gateway
4523401

ESH ELKO Home Gateway RF

fra Elko
ESH ELKO Home Gateway RF
Spenning (V) 230
Bruksområde Innendørs
Gruppe Smarthus
Fjernstyres med App
Kommunikasjon ZigBee
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
Med ESH ELKO Smart Gateway kan du koble deg til hjemmenettverket og installeres via App, på nettbrettet eller mobil.

Bruksområde

Bolig eller hytte som er installert med ESH Super termostater kan fjernbetjenes fra frostsikringsmodus og til komfortmodus slik at boligen eller hytta er oppvarmet ved ankomst.

Montering

Kan installeres ved hjelp av QR kode på baksiden av produktet. Alle produkter i ESH systemet leses så inn i Gatewayen /App'en etter tur. Gatewayen kan styres fra Appen i via Internett, slik at alle enheter som inngår i ESH systemet kan betjenes selv om man ikke er hjemme.

Enheten leveres med strømforsyning, og plasseres gjerne i nærheten av hjemmesentralen / bredbåndsruteren. Tilkobling til nettverket via standard 4 par RJ45 nettverkskabel.

Relevante emneord

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”