Sensative Z-Wave komponenter • 4512366

Sensative dør/vindu sensor

Sensative dør/vindu sensor
Bruksområde Innendørs
Gruppe Smarthus
Kommunikasjon Z-Wave Plus/500 Series/Gen5
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
Strips by Sensative er en revolusjonerende magnetisk sensor som er designet for å overvåke og beskytte vinduer og dører. Sensoren er så tynn at den i de fleste tilfeller vil kunne monteres usynlig. Sensoren har en limstripe på baksiden som gjør den svært enkel å montere. Batteriet har en levetid på opp til 10 år. Sensoren kan enkelt integreres i ditt Z-Wave smarthus-system, og gi deg beskjed om du har latt vinduer eller dører stå åpne eller om noe åpnes når du ikke er til stede. Den kan selvfølgelig også utløse en alarm hvis dører eller vinduer åpnes mens du sover. Innebygd LiMnO2-batteri. Kommunikasjon: Z-Wave. Farge: hvit.

Funksjonalitet

Komponentene benytter Z-Wave og er derfor kompatibelt med FIBARO og NEXA Z-Wave

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”