Ring hytta varm med Homely

Mange bruker hytta nesten hver helg og noen har til og med utvidet hyttekontor. Da er det godt å vite at hytta er trygg mot både brann og innbrudd, men også smart for din komfort. Gjør hytta di trygg og smart med Homely.


Ring hytta varm med Homely alarm

 • Med Homely får du en smart alarm med flere gode løsninger for din hytte. I tillegg til de livsviktige røykvarslerne, har Homely også smarte produkter som blant annet Ring hytta varm og innbruddsalarm med kameraovervåkning. Systemet kommuniserer via WiFi, men vil også bruke det innebygde GSM/4G-nettet om WiFi ikke er tilgjengelig, dette er inkludert i abonnementet.

  Så hvis du ønsker deg økt komfort, mer sikkerhet og en skreddersydd løsning, er Homely boligalarm noe for deg. Å komme frem til en lun og varm hytte gir en ekstra god start på helgen eller ferien. Istedenfor panisk fyring kan man komme i gang med matlaging, lek, sofakosen eller annen hygge. Med varmestyring kan du starte oppvarmingen av hytta før du drar hjemmefra, og være sikker på å få maksimalt ut av hver tur.

  For å slippe uhyggelige overraskelser når du kommer opp på hytta kan det være en god ide og ha vannlekkasjesensorer på bad og kjøkken. Kjøleskapet kan du koble opp med en Relax smartplugg (kjøpes separat). Da kan du enkelt se i appen at alt er som det skal være.

 • HYTTEKAMPANJE MED HOMELY BOLIGALARM


  Spar 1300kr på Startpakke eller Hyttepakke og få HALV pris på abonnement de første 12 mnd! (99,-/mnd i 12 mnd, deretter 199,-/mnd)

  Abonnementet starter ikke før du kobler opp hjemmesentralen, så om du har oppsigelsestid et annet sted er ikke det noe problem.

  NB: For å få kampanjeprisen på abonnement du, etter oppkobling av hjemmesentralen, sende inn din kvittering og epostadresse til [email protected].

  Eventuelle spørsmål knyttet til kampanjen rettes til [email protected] - Kampanjen gjelder fra 15. mars til og med 4. april.

 • Om Homely

  Homely er et gjør det selv konsept. Du kjøper dine egne komponenter og plasserer de enkelt. Abonnementet koster kun 199kr i mnd uansett hvor mange funksjoner og enheter du velger. Alarmen er tilkoblet Stanley Security, og i de fleste områder leveres det vektertjenester. Les mer om Homely her.

 • Røykvarsler på hytta

  Visste du at overraskende mange hytter i dag ikke har fungerende røykvarslere? Med optiske røykvarslere tilknyttet alarmstasjon har du ekstra trygghet på hytta. Med Homely vil både du og alarmstasjonen bli varslet skulle de bli utløst. Dersom det brenner, vil alarmstasjon ta kontakt med brannvesenet.

 • Ring hytta varm

  Kom fram til oppvarmet hytte. Med smart varmestyring fra Homely kan du enkelt styre hyttas panelovner fra appen. Alt du trenger er en smart plugg tilkoblet din panelovn. Du slår den enkelt på i appen Har du gulvvarme? Benytt vår Elko Super Termostat for fjernstyring av temperatur.

 • Nøkkelfri hytte

  Med Yale doorman og vår modul trenger du ikke huske nøkkelen på vei ut døra til hytta på en fredag ettermiddag. Slipp inn gjester ved behov og sjekk at døren er låst i appen.

 • Full oversikt med kamera

  Med kamera kan du ha full kontroll over hva som skjer i eller utenfor hytta di. Kanskje vet du det har snødd mye og trenger å sjekke snømengder på taket? Da kan et utendørskamera montert på boden være løsningen.
  *forutsetter WiFi

 • Innbruddsalarm

  Flere hytter står tomme mye av året og da er det godt å vite at hytta er tilkoblet alarmstasjon og sikret mot innbrudd. I de fleste områder har vi også vektertjenester som gjør at vi kan rykke ut om noe skulle skje. Du har selvfølgelig full oversikt i appen. • Homely-appen gir deg full oversikt:


  - Ring hytta varm
  - Styr belysning og andre apparater
  - Kontrollere at alt av varme og lys er skrudd av når du er borte
  - Åpne/låse fra mobilen slik at du og andre har tilgang uten nøkkel
  - Sjekke status og slå av/på alarm
  - Varsles om strømbrudd, brannvarsler og andre hendelser
  - Spare penger ved å minimere unødvendig strømforbruk

 • Ring hytta varm rett i appen

Homely kompatible produkter:


Les mer om Homely her.