Philips Hue best i test Dinside.no februar 2019Dinside.no gjennomføre en smartpære-duell den 22.02.2019 og kåret Philips Hue til testvinner. De skrev:

"Philips Hue er uten tvil vårt førstevalg hvis pris ikke er en hindring. Startsettet er ikke stort dyrere enn hva tilsvarende løsning fra Ikea Trådfri.
Vi syns at Hue-fjernkontrollen fungerer godt, og det er nyttig at man kan konfigurere den slik at programmerte scener kan aktiveres med ett trykk. Er du ute etter en smartpære-løsning som har alt, er det Philips Hue som gjelder."
Hele testen finner du her

Philips Hue startsett

WCA E27 Lyskilde 10W A60 Startsett

Kom i gang med Philips Hue White and Color Ambiance startpakke, som senere kan utvides med flere enheter.
Pakken inneholder tre lyspærer, en bro og en bryter som kan forvandle belysningen din til noe helt spesielt med farget og hvitt lys av høy kvalitet som gir ubegrensede muligheter. Synkroniser lysene med musikk, TV og spill for å skape altoppslukende effekter.

Philips Hue Bro er hjertet av systemet og gjør det mulig å styre lysene fra en smartelefon, nettbrett eller med stemmen. Broen er kraftig nok til å håndtere opptil 50 lyskilder, slik at du kan hue huset ditt. Philips-Hue-appen åpner opp for uendelige muligheter.

Les mer

Hos Elektroimportøren finner du det største utvalget av Philips Hue!

Gjør hverdagsbelysningen til en helt unik opplevelse med Philips Hue

Philips Hue er et personlig system for trådløs belysning. Systemet er enkelt å bruke slik at du kan oppnå full kontroll over lysene dine og skape rett stemning for alle slags rom og aktiviteter. Få liv i smarthjemmet ditt med verdens beste nettverksbelysning.

Les mer om Philips Hue