Ny komfyrvakt, ferdig montert - SpotOn

Få fastpris umiddelbart ved å svare på noen enkle spørsmål under og velg tidspunkt for montering som passer deg i vår digitale kalender. Resten fikser vi!


Trygghet på kjøkkenet. En komfyrvakt slår av platen automatisk ved fare for brann og er lovpålagt om det er lagt ny kurs. Vi tilbyr MicroSense som har en diskret og lekker sensor. Den er markedets slankeste og bygger ikke mer enn 11 mm. Sensoren har kun én styringsknapp som man trykker på for å avbryte alarm om alt er under kontroll. Trykker man ikke i tide så vil strømmen koble seg ut, men det trengs bare et trykk på knappen for å koble strømmen på igjen.Våre elektrikere

Med SpotOn kan du være trygg på at arbeidet blir gjort av kvalifiserte fagfolk og trenger ikke bruke tid på å finne og velge elektriker, for vi gjør den jobben for deg. Elektroimportøren har gjennom 25 år opparbeidet et bredt nettverk av lokale og pålitelige elektrikere. Våre håndplukkede elektrikere holdes til høye krav og evalueres kontinuerlig av både våre kunder og oss selv. Våre partnere består KUN av fagfolk og alle er elvirksomhetsregistrert.

Les mer om SpotOn her