Noby Smokesabre testgass
6254092

Røyktestenhet Testgass til brannvarslere

fra Noby
Røyktestenhet Testgass til brannvarslere
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
Dette er en ny og enkel måte å teste røykdetektorer på ved å bruke håndleddet. Det er en revolusjonerende tester som minimerer risiko for skadelige reststoffer etter testing - som er det store problemet med konvensjonelle testmetoder.

Teknisk beskrivelse

100% biologisk nedbrytbar og oson vennlig. Innhold 150 ml.

Funksjonalitet

Luften rekkes igjennom hullene i sabelen og dette, kombinert med venturi-effekten assisterer hastighets og fordampingsprosessen av de luftbårne "røykpartiklene". Resultatet er en mer effektiv test, som gir bedre detektoraktivering, med mindre gass per test, og reduserer kostnadene.

Bruksområde

Testgassen benyttes til å teste brannvarslere i et anlegg eller selvstendige varslere. For testing rettes testeren mot varsleren slik at test røyken treffer. Hold på til varsleren går av.

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”