{{text}} {{{text}}}

NEXA wireless Proff

Et intelligent hjem kan bety mange forskjellige ting.Det kan være alt fra leggetid å slukke alle lamper å ha en knapp for å enkelt administrere mange deler, som regulerbart lys både inne og ute, dørklokker, overvåkning, lyd, osv. Mulighetene er uendelige!

Alt kan styres fra ett eller flere fjernkontroller / sender som skal individualiseres, alt til hele familien skal kunne bruke til å slå de forskjellige funksjonene. Det handler om å forenkle hver dato. Når våre liv reflekteres av en stadig mer stressende hverdag, har vi verken tid eller energi til å sette oss i alle de ulike systemene som krever omfattende undervisning og manuell lesing. Hvilken størrelse og hvilke funksjoner du vil, du selv ønsker og lommebok. Vi har det største utvalget av eksterne brytere for forbrukeren, slik at du er her du kan finne den beste løsningen for ditt hus og din familie.

Systemer Nexa(433,92MHz) og Nexa Professional(868MHz) bygger på radioen kom-kommunikasjon og består av en rekke sender og mottaker, for innendørs og utendørs bruk, og kan deles inn i følgende grupper:

  • Den første Kanaler "aktiv" som er, håndholdte fjernkontroller og såkalte veggsender.
  • Den andre Kanaler "passive" som er, Bevegelsesdetektorer, Magnetkontak-ter, Dusk sensor, signal forsterkning osv.
  • Den tredje Mottakere av "veggmontering" / mottakere for i-bygget (i sump, innvendig vegger, tak etc.)
  • Den fjerde Mottakere "plug in" / mottaker for valgfri stikkontakt.