LIFX – WiFi-styrt smartbelysning

Med LIFX kan du gi alle rom personlig belysning til enhver anledning. Helt trådløst. Kontroller og automatiser belysningen via appen eller via stemmestyring. Det er ikke behov for noen ekstra Hub. Plug & play.
LIFX WiFi-styrt smarthus-belysning
 • LIFX systemet kommuniserer med WiFi direkte til din router. Fordelen med dette er at det ikke er et ekstra ledd signalet skal innom for å utføre handlinger, noe som reduserer muligheten for eventuelle feil. Styringen foregår direkte i appen, som er veldig ryddig, enkel og intuitiv. Du kan velge å styre en og en pære/lyspunkt eller gruppere pærer og styre hele områder. Automasjon, tidsinnstillinger og effekter styres også direkte i appen.

 • LIFX White. Normalt hvitt lys med dimmeing

  White

  White gir deg muligheten til å dimme hvitt lys opp og ned. Egner seg godt til steder du ikke har behov for mange ulike lyssettinger men hvor du ønsker at belysningen er del av smarthuset, som for eksempel boder, tekniske rom, vaskerom, grovkjeller osv.

 • LIFX Dusk & Dawn. Stemningsfult når du ønsker det, klart når du trenger det

  Dusk & Dawn

  Day & Dusk varierer fra kaldt blåhvitt lys til varm belysning, men har selvsagt også normalt hvitt lys også. Disse pærene passer perfekt til stuer, soverom, bibliotek og andre steder man ønsker variert belysning og økt komfort.

 • LIFX RGB når du ønsker muligheten til fargebelysning

  RGB farger

  RGB kan selvsagt benyttes for vanlig hvitt lys eller gi samme effekt som Day & Dusk, men de gir deg i tillegg muligheten til å velge mellom 16 millioner farger! Fargebelysning er gøy i ulike settinger men det kan også være veldig praktisk, spesielt for de som er litt tunghørte. Stuelampen kan lett blinke litt hvis noen ringer deg. I et smarthussystem kan de visualisere at alarmen går oss.

 • LIFX + gir infrarødt lys

  + (sikkerhet)

  LIFX har også + serien som skiller seg ut fra de resterende pærene. Disse pærene har infrarødbelysning som ikke kan fanges opp av menneskeøyet. Til hjem med sikkerhetskamera er dette gull, for selv om menneskeøyet ikke kan se infrarødt gjør kamera det. Du får altså lyst opp mørklagte områder og forbedret nattsynet til kamera betydelig.

 • LIFX funksjonalitet


  LIFX har alle funksjonene man forventer fra smarthus-belysing. Du kan automatisere farge/varme ut ifra klokkeslett, når lys skal skru seg av eller på og stemmestyre lysene. Dusk to dawn er en ganske stilig funksjon som gjør at belysningen er stilt inn på avslappende, varm belysning på morgningen, blir kjøligere i løpet av dagen for så å bli varm igjen på kvelden. Appen kommer med mange ferdige lysforslag så du enkelt kan velge noe som passer til humøret, eller dagens aktiviteter. Det er også en god del ulike effekter man kan velge mellom som stearinlyseffekt og strobelyseffekt. De har også en egen musikkvisualiseringsfunksjon hvor lysene endres i takt med musikken.

 • LIFX mini. White, Dusk & Day eller RGB

  E27 mini

  LIFX mini får du i tre varianter. White, Dusk & Dawn eller RGB. White gir deg den perfekte temperaturen av hvitt lys. Day & Dusk er inspirert av solen og hjelper deg til å forbedre helsen og livsstilen din med å gi deg lys etterlignet dagslys og solen på en naturlig måte. RGB gir deg levende farger i tillegg.

 • LIFX E27. RGB eller RGB og +

  E27 - RGB og +

  LIFX E27 kommer i to typer. En med RGB og en med RGB og +. De gir deg levende farger med 16 millioner farger og den perfekte temperaturen av hvitt lys. Med "night vision" kan du koble opp ditt kamera å få nattsyn gjennom huset i mørkets timer, eller over hagen din. Dette trådløse Wi-Fi-lyset er perfekt for en enkel og rimelig smart belysning.

 • LIFX GU10 RGB

  GU10 spot - RGB

  LIFX RGB GU10 passer til de fleste spotter og spottskinner + noen downlights. De gir deg levende farger, den perfekte temperaturen av hvitt lys eller Dusk & Dawn belysning. Dette trådløse Wi-Fi-lyset er perfekt for en enkel og rimelig smart belysning. Kan integreres med de fleste smarthus-systemer.

 • LIFX Z - LED lightstrip

  Z lightstrip - RGB

  LIFX Z LED lightstrip lar deg forvandle hjemmet ditt med 16 millioner farger. Du styrer den via Wifi. LED stripen er enkel å bruke og appen lar deg finjustere belysningen din. Du kan kontrollere hele stripen din og velge farger for valgte soner - en 2m lightstrip kan faktisk deles opp i hele 16 soner med forskjellige farger!

 • LIFX Tile. En ny måte å tenke belysning

  Tile

  Med LIFX Tile Smart Lys Panel kan du velge layout og oppdage helt nye måter å sette sammen lys i et rom. Pakken kommer med fem tiles som det er enkelt å koble sammen. Plasser lyspanelene hvor som helst i rommet for å skape en unik belysningsopplevelse.

 • LIFX Beam

  Beam

  Med LIFX Beam Smart Lysplanker kan du velge layout og oppdage helt nye måter å sette sammen lys i et rom. Pakken inneholder 6 lysplanker og et hjørne. Velg tema, lek med 16 millioner farger eller velg fra de 60 forhåndsprogrammerte farge innstillingene.

 • LIFX er kompatibel med


  Amazon Alexa, Apple HomeKit, Google Assistant, Microsoft Cortana, Nest, Logitech Harmony, Samsung SmartThings og selvsagt IFTTT. I tillegg fungerer de sammen med mange forskjellige smarthus-sentraler så de fungerer helt fint i et større smarthus-system også.


Les mer om smarthus: