KORONAVIRUSET – INFORMASJON

Helse og sikkerhet for våre kunder og medarbeidere har vår høyeste prioritet. Elektroimportøren følger situasjonen rundt koronaviruset nøye og har god beredskap. Vi forholder oss til gjeldende anbefalinger og retningslinjer for å gjøre din handel så trygg som mulig. Her kan du finne den viktigste informasjonen for deg som kunde hos oss.
 • Nye fleksible leveringsmuligheter

  Leveringsalternativer

  Vi har nå to nye og fleksible leveringsmuligheter. Klikk og hent på parkeringsplass og budbil rett hjem på 4 timer! Alle våre øvrige leveringsalternativer fungerer akkurat som før, men bruk gjerne hent-i-butikk eller hjemlevering for en trygg og effektiv handel for alle parter.

  Vi ønsker selvsagt ikke å utsette hverken våre kunder, sjåfører eller kollegaer for smittefare. Så for de som ikke kan, eller ønsker å reise hjemmefra brukes alternativet «helt hjem» hvor du får pakken levert hjem på døren dagen etter bestilling.
  Les mer om leveringsmulighetene her.

 • Digital personlig shopper - klikk på WhatsApp

  Digital personlig shopper

  I denne perioden har vi satt opp et ekstra tiltak for de som ønsker hjelp, men som ikke kan eller ønsker å besøke våre varehus unødvendig lenge av gangen. Alle våre varehus kan enkelt kontaktes via en WhatsApp tjeneste så du kan se produktene og få all den hjelpen du trenger hjemmefra.

  Vi pakker varene og du velger selv hvordan du vil ha de levert. Vi kan også hjelpe deg med forhåndsbetaling så du kun trenger å hente pakken i varehuset eller på parkeringsplassen.
  Gå inn her for å finne ditt lokale varehus og starte handelen.

 • Våre åpningstider

  Alle våre varehus, samt sentrallager, er åpent og følger normale åpningstider. Vi vil oppdatere butikkoversikten på nettsiden hvis dette skulle endre seg.

  I tråd med myndighetenes anbefalinger, er vårt fysiske hovedkontor og kundesenter stengt. Heldigvis har vi gode systemer i bunn som gjør oss godt rigget for at de ansatte kan jobbe hjemmefra, slik at all drift i hovedsak går som normalt.

 • Betalingsalternativer i varehus

  - Du kan betale kontaktløst på våre terminaler. Berør bankterminalen med kortet, og du slipper pin på alle kjøp under 400 kr.

  - Hvis du ikke ønsker å benytte bankterminalen kan vi i våre varehus hjelpe deg med «forhåndsbetaling» via en link.

  - Vi aksepterer kontanter, men vi ønsker å unngå dette i denne perioden om mulig.

 • Våre forholdsregler

  Vi har innført en rekke ekstraordinære hygiene- og renholdstiltak i våre varehus og sentrallager. Vi forsterker det daglige arbeidet med renhold og hygiene, for å forebygge smitte.

  - Butikkansatte er delt i faste skift for å holde smittefaren på et minimum.
  - Alle våre varehus blir desinfisert med Antibac.
  - Vogner, kurver, wc og kortterminal blir desinfisert etter bruk.
  - Alle kontaktflater desinfiseres mellom skift og jevnlig gjennom dagen.
  - Vi har desinfiserende middel i våre butikker så du kan rense hender når du kommer og når du går.

 • Forhåndsregler for kundene

  Alle oppfordres til å holde seg oppdatert på gjeldende retningslinjer fra FHI.

  - Hjelp med å forebygge smitte ved å hoste i albuekroken.
  - Vask hender ofte og grundig, spesielt når du har vært ute blant folk.
  - Antibac midler er et godt alternativ når håndvask ikke er mulig.
  - Hold minst en meters avstand til andre kunder og våre ansatte.
  - Forsøk å ikke ta på produkter og flater unødvendig mens du er hos oss.
  - Hvis du vet hva du skal ha, anbefaler vi at du benytter hent-i-butikk fra nettbutikken.
  - Håndhilsning må vi unngå - men ett høflig bukk skal du få
  - Hvis du er syk, i karantene eller lignende MÅ du benytte vår netthandel.

  Takk for forståelsen!

 • Har du en avtale med en av våre elektrikerpartnere

  Alle våre partnere tar sterke forhåndsregler for å redusere smittefare. Hvis du er bekymret, i karantene eller ikke i form, må du kontakte montøren for å avtale nytt tidspunkt. Hvis du skal ha montør inn i hjemmet anbefaler vi at du oppholder deg i et annet rom mens jobben utføres og at vinduer og dører åpnes for utluftning før og etter besøket.

Vi ønsker deg velkommen

Vi håper denne redegjørelsen gir deg trygghet for at vi tar situasjonen på alvor og har iverksatt nødvendige tiltak. Dersom du skulle ha ytterligere spørsmål er du velkommen til å ta kontakt med vårt kundesenter og/eller en av våre ansatte i våre varehus.

Om du velger å handle i våre varehus, gjennom netthandel med levering på døren, hent-i-butikk eller på utleveringssted, kan fortsatt handle like trygt og effektiv hos Elektroimportøren!