Max Smekker Innsektfjerner • 91569

Max Smekker

Ta knekken på mygg og andre flyvende utøy med insektsmekkeren Max Smekker. Smekkeren utvikler statisk elektrisitet, så når insektet berører nettingen vises et lysglimt og det spraker. Støtet er kraftig nok til å sette de fleste insekter ut av spill. Leveres i hendig bæreveske med håndtak og glidelås.

Støt kan oppleves som ubehagelig, men det er ikke farlig for mennesker.

Teknisk beskrivelse

Produktet krever 2 x AA batterier. Max Smekker er laget av materialer av beste kvalitet og har et års garanti mot produksjonsfeil. Produsert i henhold til EUs miljødirektiv - RoHS.

Bruksområde

Max Smekker er praktisk og effektiv hjemme, på hytta, ved campingvogna, på terrassen og andre steder der mygg og andre summende gjester er uvelkomne.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”