Infosenter - Om ossOm Oss

Elektroimportøren AS ble etablert i 1994. Vi har egne butikker og varehus, i tillegg til sentrallager og hovedadministrasjon. Foretaksnummer: NO 914 939 828 MVA Vi leverer et bredt sortiment av elektriske artikler og installasjonsmateriell til den profesjonelle bruker og til den enkelte forbruker.

Våre leverandører er anerkjente merkevareleverandører og de fremste innen sitt område. Dette innebærer at vi er en attraktiv leverandør med et godt og bredt sortiment av kvalitetsprodukter.

Elektroimportøren AS er medlem av NORSIRK og kan garantere en forsvarlig håndtering av returavfall, og har returavtale for miljøavfall.

Vi har en egen avdeling i butikkene for det profesjonelle markedet, med egen informasjonsdisk, kasse og godt kvalifiserte medarbeidere som vil ivareta våre profesjonelle kunders behov. Vi tilbyr hjelp til planlegging av prosjekter samt bestilling av spesialvarer og plukking av ordre.

Vår forretningsidé:

”Å utvikle og selge gode produkter til det profesjonelle markedet og forbrukere - til lav pris”

Hva vil det bety for deg å ha Elektroimportøren AS som din samarbeidspartner?:

  • Du vil samarbeide med en aktør som fokuserer på samarbeid og som er opptatt av å fremskaffe produktene til lavest mulig pris
  • Du vil få levert varene gjennom et velfungerende og stabilt distribusjonsapparat, hvor servicegrad og leveringspresisjon er vårt viktigste fokusområde
  • Du vil samarbeide med en organisasjon som setter kunden i fokus
  • Du vil kunne benytte et velutviklet og moderne e-handelssystem
  • Du vil oppleve at Elektroimportøren AS har et ”levende” sortiment som er under kontinuerlig utvikling, for å dekke ulike behov og for å ligge i forkant med hensyn til nye produkter
  • Du vil få ta del i våre prisgunstige kampanjer
  • Du vil oppleve at du samarbeider med en aktør som ønsker deg som kunde


Du handler trygt hos oss

Vi er godkjent av Trygg E-handel, det betyr at du kan kjenne deg trygg og sikker når du handler fra oss. Trygg E-handels formål er å beskytte deg som forbruker – kun stabile og seriøse nettbutikker kan bli godkjent til å benytte Trygg E-handel merket. Du kan lese mer om Trygg E-handel og dine rettigheter som forbruker på www.tryggehandel.no.

Elektroforeningen

Elektroforeningen Vi er grossistmedlem i Elektroforeningen (EFO). Som grossistmedlem må bedriften eller deler av bedriften ha som hovedformål å drive grossisthandel med elektrotekniske produkter.&
Videre skal bedriften føre et assortert lager innenfor elnummergruppene 10-88, ha sitt omsetningsvolum fordelt på et større antall frittstående kunder, og minst 50% av omsetningen skal være til eksterne kunder. Du kan lese mer om EFO på www.efo.no.

Vårt aktive medlemskap finner du her.