Infosenter - Levering og fraktmåterHusk å velg profil (el-entreprenør, offentlig, bedrift og privat) øverst til venstre på nettsiden for å se riktig innhold. Privat profil er aktiv.

Levering og fraktmåter

Her er en liste over hvilke fraktmåter vi tilbyr, dog avhenger det på pakkens størrelse og vekt hvilke av fraktmåtene som er tilgjengelige på den enkelte bestilling.

Posten servicepakke
Sendingen er en Servicepakke som blir levert til mottakers postkontor/ post i butikk. Mottaker kan velge å hente sendingen på et annet postkontor/post i butikk enn sitt lokale. Mottaker varsles om at sendingen er ankommet via SMS, e-post eller hentemelding i postkassen. Transporttid er normalt 1-3 virkedager, avhengig av strekning. Sendingen kan spores ved hjelp av sporingsnummeret.

TNT Domestic Express
Levering på døren av tyngre forsendelser. Transporttid ER 1-6 arbeidsdager. Utlevering skjer Mellom kl. 8.00 og 16.00
 
Hentes - lager i Vestby
Bestillingen pakkes og klargjøres for henting på hverdager mellom klokken 08 og 16 på vårt hovedlager, Stormåsan 13, 1540 Vestby. Du kan varsles ved SMS /e-post, forutsatt at du har oppgitt telefonnummer/epostadresse ved bestilling.
 
Bud
Bestillingen pakkes og sendes med egen bil fra vårt lager på hverdager mellom klokken 08 og 16 i Oslo og omegn.
 
Posten på døren.
Sendingen er en På Døren- sending som leveres hjem til mottaker mellom klokken 17 og 21. Mottaker varsles når sendingen er lastet på bil for utkjøring, via SMS og/eller e-post. Mottaker varsles også på mobiltelefon 30 - 60 minutter før levering. Dersom sendingen ikke kan leveres, blir den fraktet til lokalt postkontor/ post i butikk. Mottaker varsles om dette via SMS, e-post eller hentemelding i postkassen. Sendingen kan spores ved hjelp av sporingsnummeret.
 
Brev (A-Prioritert)
Sendingene får plass i en vanlig postkasse/postboks. Brev leveres direkte i mottakerens postkasse. Hvis brevet er for stort, må det hentes på mottakers lokale postkontor/ post i butikk innen 3 uker. Mottaker får beskjed om dette via hentemelding i postkassen. Sendingen blir sendt som A-Prioritert, og normal transporttid er 1 virkedag. Brev kan ikke spores.
 
Brev (B-Økonomi)
Sendingene får plass i en vanlig postkasse/ postboks. Brev leveres direkte i mottakerens postkasse. Hvis brevet er for stort, må det hentes på mottakers lokale postkontor/ post i butikk innen 3 uker. Mottaker får beskjed om dette via hentemelding i postkassen. Sendingen blir sendt som B-Økonomi, og normal transporttid er 3-5 virkedager. Brev kan ikke spores.