Infosenter - AngrerettHusk å velg profil (el-entreprenør, offentlig, bedrift og privat) øverst til venstre på nettsiden for å se riktig innhold. Privat profil er aktiv. Som forbruker (privatperson) gir Angrerettloven rett til å angre ditt kjøp uten ekstra kostnad for deg som Kunde. Angreretten forutsetter at du så snart som mulig, senest innen 14 dager, etter mottak av leveransen gir oss beskjed om at du vil benytte angreretten, ved å benytte mottatt angrerettskjema. Angrerettskjema sendes deg på e-post sammen med bekreftelsen på mottatt ordre. Dersom du ikke mottar angrerettskjema utvides denne fristen til 12 måneder.

For at angreretten skal kunne gjøres gjeldende må produktet være returnert oss, helst med originalemballasjen, i tilnærmet samme mengde og stand som ved mottak. Alle produkter skal leveres tilbake til oss innen rimelig tid. Kjøper må selv bære kostnader for retur.

Produktene kan returneres til:

Elektroimportøren AS
Stormåsan 13
1540 Vestby

Returnering av produkter med original emballasje hvor produktet kun er sjekket og fremstår som nytt, tilbakebetales hele kjøpesummen, inklusive frakt og eventuelle gebyrer.

Returnering av produkter uten originalemballasjen, eller hvor originalemballasjen er skadet eller forringet på noen måte, eller produktet ikke fremstår som nytt, forbeholder vi oss retten til å beregne kontrollomkostninger etter regning. Er produktet brukt (i angrerettsperioden) og dette har ført til en verdireduksjon på produktet, forbeholder vi oss retten til fradrag i kjøpesummen tilsvarende verdireduksjonen, før resten av kjøpesummen og frakten tilbakebetales.

Tilbakebetaling skal finne sted innen 14 dager etter at vi har mottatt angremeldingen, men likevel ikke før 2 dager etter at vi har mottatt returen fra deg, eller dokumentasjon fra deg for at du har sendt returen tilbake til oss.

Angreretten kan ikke benyttes på produkter med begrenset levetid og/eller kapasitet eller som forringes raskt, hvis original forpakning er brutt. Dette gjelder for eksempel batterier, lyskilder, enkelte brann- og røykvarslere, silikon, tetnings- og fugemasser, kabler og ledninger, inkludert varmekabler, matter og folie. Kabel og ledning inkludert varmekabler og folie etter kapp (salg i meter) omfattes ikke av angreretten og kan ikke returneres.

Angreretten gjelder heller ikke for varer som er reservert på nett for avhenting i en av våre butikker/varehus (“hent-i-butikk”) da da dette regnes som butikksalg og ikke et rent internettsalg.

Utfylt angrerettskjema, med referanse til ordrenummer, kan sendes Elektroimportøren AS som e-post og/eller post.

[email protected]

og/eller

Elektroimportøren AS
Stormåsan 13
1540 Vestby

Angrerettskjema

Last ned Angrerettskjema i PDF format .