Homely boligalarm – Smart sikkerhet. Helt enkelt.

Sikre husstanden med brann- og innbruddsalarm med kobling til alarmstasjon er noe vi alle burde gjøre for å føle seg trygg når man sover eller er borte fra hjemmet. Men det kan fort føles dyrt. Med Homely reduseres prisene dramatisk i forhold til det som har vært vanlig til nå. Du kjøper selv en startpakke og det utstyret du trenger - abonnementet koster kun 199,- i mnd.

Homely gir deg smart boligalarm. Helt enkelt.

Det hjelper lite om røykvarsleren piper eller innbruddsalarmen går om ingen hører det. Med Homely er alarmen koblet opp til alarmsentral, som gir deg beskjed på telefonen og ringer deg og dine kontaktpersoner for å varsle. Flere tilbyr dette i markedet i dag, men til en mye høyere pris.

Den FG-godkjente alarmstasjonen er døgnbemannet og betjenes av Stanley Security. De har bemanning 24 timer i døgnet, året rundt.


 • Homely gir deg smart boligalarm. Helt enkelt.

 • Umiddelbar respons.

  Tilkoblet døgnbemannet, FG-godkjent alarmstasjon. Landsdekkende vektertjeneste.

 • Homely gir deg smart boligalarm. Helt enkelt.

 • Selvgjort er velgjort.

  Det er enkelt å montere selv. Full kontroll via app.

 • Homely gir deg smart boligalarm. Helt enkelt.

 • Mer valgfrihet, mindre å betale.

  Fast lav månedspris på 199 kr. Ingen bindingstid. • Abonnement:

  Homely Smart Alarm

  199,-

  per måned.


  Tilkoblet døgnbemannet, FG-godkjent og sertifisert alarmstasjon

  Vektertjeneste *

  Telefonvarsling ved utløst alarm

  App-styring hjemmefra og på farten

  Kommunikasjon over mobilnettet dersom internettet er nede

  Batteribackup dersom strømmen går

  * Egenandel per utrykning 499,-. Kunde kontaktes på inntil 4 forhåndsdefinerte nummer før vekter tilkalles. Abonnementet aktiveres automatisk ved installasjon av Hjemmesentralen via Homely appen

 • Homely gir deg smart boligalarm. Helt enkelt.
 • Markedets rimeligste boligalarm

  Et abonnement hos Homely koster kun 199,- i måneden og da er du tilkoblet en døgnbemannet, FG-godkjent og EN-sertifisert alarmstasjon. I tillegg er vektertjeneste inkludert i ditt abonnement. Du har full kontroll over hjemmet ditt via app, samtidig som alarmstasjonen tar kontakt dersom en alarm utløses. Abonnementet aktiveres automatisk når hjemmesentralen kobles opp.

  Abonnementsprisen er den samme, uansett hvor mange enheter du har.

Homely kompatible produkter:


 • Alarmstasjon

  Slapp av, Homely er på.

  Homely's døgnbemannede, FG-godkjente alarmstasjon er alltid på. Alarmoperatørene er klare til å agere 24 timer i døgnet, hver dag, hele året. Skulle noe skje, er alarmoperatørene på med en gang.

 • Homely's alarmopperatører er godt trente til å håndtere en hver situasjon som skulle oppstå. Alarmstasjonen som de benytter bemannes av en av Norges ledende sikkerhetsselskaper, Stanley security, som er lokalisert i Nydalen i Oslo. Vektertjenesten leveres av Nokas, som er en av de to største vaktselskapene i Norge. – I tillegg har vi avtale med mange, små lokale vaktselskap, som blir benyttet der det gir raskere responstid.

  Dette betyr det for deg å være tilkoblet en alarmstasjon:

  Brann kan oppdages med en gang, uavhengig av om noen er hjemme.

  Alarmstasjonen vil ringe kontaktpersoner når en alarm utløses.

  Ved brann varsles brannvesenet.

  Oppnås ikke kontakt med kontaktpersoner vil en vekter rykke ut.

  Har det vært innbrudd i din bolig og et vindu er blitt knust, sørger en vekter for å sette inn et nytt vindu for å sikre boligen dersom du er bortreist.

 • Homely gir deg smart boligalarm. Helt enkelt.

Alarmstasjonen er alltid på, og det er alarmen din også. Hjemmesentralen er selve hjertet i hele alarmanlegget. Det er denne enheten som kobler alle sensorene sammen og som gir varsel til deg på mobil og alarmstasjonen. For å sikre at Hjemmesentralen alltid er på har den innebygd både batteribackup og et aktivt e-sim (kommuniserer over mobildata). Dette sikrer at Hjemmesentralen kan gi alarm selv om internettdekningen er nede eller strømmen går. I tillegg er også røykvarslerne alltid på, selv om innbruddsalarmen ikke er aktivert.

Homely bryr oss om din sikkerhet.