• Futurehome
  • Futurehome Smarthub

    Futurehome Smarthub

  • Artikkelnummer: 4544500
  • Merke: Futurehome
Futurehome Smarthub

Fri frakt

Free Shipping
Vekt: 0,62 Kg

kr. 2 499,-

Nettopris!

1 999,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+

Fri frakt | Prisgaranti | 60 dagers åpent kjøp

Kun fra sentrallager
Leveres av Elektroimportøren AS
Selges kun på nett fra sentrallager
  • GTIN nummer: 7090038750025
  • Elnummer: 45 445 00
Kapslingsgrad IP20 Gruppe Smarthus Frekvens 868,4 MHz Fjernstyres med App
Hjernen i ditt Futurehome! Den kjører et av markedets mest avanserte og funksjonsrike software for smarthus som er tilgjengelig i dag. Den får alle dine enheter til å kommunisere sømløst sammen med hverandre og lar deg betjene huset ditt fra hvor som helst i verden. Smarthuben har innebygd støtte for Z-Wave og EnOcean radio, og er klargjort for å støtte flere nettverksbaserte enheter. Det er også to USB-porter på baksiden som gjør det mulig å utvide med flere protokoller, som for eksempel Zigbee, Bluetooth, Thread osv. Alt man behøver er å koble til strøm og internettkabel til Smarthuben, så er du klar til å gjøre hjemmet ditt tryggere og smartere.

Teknisk beskrivelse

Modell: CUBE-1V0-EU. ,Nettverk: 10/100Mb Ethernet, (802.11n WiFi i kommende programvaroppdatering). ,Grensesnitt: USB: 2x USB 2.0(Kun til Futurehome kompatible utvidelser). ,Modell CUBE-1V0-EU har kun interne antenner. ,RJ45 kontakt: 10/100Mb Ethernet. ,DC Konnektor: 5V DC, 2,5A. ,Status lys: Lilla: ,Oppstart. Hvitt: Normal drift. ,Radio: EnOcean 868MHz, Z-Wave 868 MHz. ,Merkespenning: 5,0V DC. Merkestrøm: 2,5 A.m,Effektforbruk (normale forhold): 4,3W. ,Ekstern strømforsyning: AC 230V 50/60Hz Inn, 5V 2.5A ut. ,Dimensjon: (LxWxH): 105mm x 105mm x 32mm. ,Vekt: 152g. ,Driftstemperatur: 0-35ºC. ,Prosessor: ARM 11, 700MHz. ,Minne: 512MB. ,Lagring: 4GB eMMC. ,OS: Futurehome CubeOS 3. Driftmodus: Kontinuerlig. ,Beskyttelsesklasse: III. ,Beskyttelsesgrad: IP20.

Funksjonalitet

Styring av ditt smarthus via app for iOS eller Android. Fjernstyr alt fra hvor som helst.

Bruksområde

Futurehome smarthub benyttes dersom du ønsker å kunne styre dine enheter sømløst med hverandre og ha kontroll over dette via en app. Gjør om ditt hjem til et smarthjem.

Montering

Smarthuben er hjernen i ditt smarte hjem. Den kobler seg til mobilen din gjennom app,en og til enhetene som installeres i ditt hjem. For å få best mulig rekkevidde burde hubben stå sentralt i huset, gjerne i samme område som nettverksruteren din. Din Smarthub behøver nettverkskabel koblet direkte til internettrouteren og fast strøm.

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 13 pliktig til å informere våre forbrukere at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt fra dette er elektrisk materiell som utelukkende er beregnet for bruk i faste teleinstallasjoner. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”