Bytte av downlightspakker

Elektroimportøren er opptatt av å gjøre hele opplevelsen med å kjøpe elektrikertjenester problem- og risikofritt. Nå tilbyr vi ferdig montert til fast pris!


Velg blant våre 5 ferdig montert bytte av LED-downlight pakker

Våre pakker gir deg utskiftning av eksisterende downlights til LED-downlights og med ny LED-dimmer, ferdig montert!
LED er komfort, trivsel og økonomi. Ved å bytte ut eksisterende halogen-downlights til nye moderne LED-downlights, får man lavere energiforbruk og økt levetid. LED-downlights gir samme fargeopplevelse på lyset som tradisjonell halogenbelysning, og gir deg i tillegg også bedre lys. Ved å velge warmdim, får du den ekte varme glødelampefølelsen. Lyset på en warmdim-downlight blir gradvis varmere når du dimmer ned lysstyrken.
Downlight Altea tilt LED

Altea Tilt er en matt, hvit LED-downlight på 8W fra Namron med et solid og stilig design. Lyset kan dimmes helt ned uten flimmer og downlighten har en lav profil. Gir et godt lys med god fargegjengivelse.


Downlight Alfa LED

Pen lavtbyggende downlight på 10W som kan dimmes ned flimmer fritt. Lampen kan tiltes 35 grader. Lysstyrke på 700 lm og en RA verdi på 95+ gir et godt lys med en god fargegjengivelse.


Downlight Alfa Soft LED

Pen lavtbyggende downlight som kan dimmes ned flimmerfritt. Inntrukket lyskilde gir god komfort og hindrer blending. Ekstern driver med hurtigkobling for raskere og enklere installasjon.
Downlight Altea tilt warmdim LED

Med innebygget WarmDim teknologi så kan du dimme denne downlighten ned til et varmere lys(2800-2000K) og da få et resultat likt en downlight med halogenpære når det kommer til dimming. Altea Tilt er en LED-downlight med WarmDim fra Namron på 8W i et solid og stilig design. Kan tiltes opptil 25 grader. Lyset kan dimmes helt ned uten flimmer.


Downlight Alfa warmdim LED

Med innebygget WarmDim teknologi så kan du dimme denne downlighten ned til et varmere lys(2800-2000K) og da få et resultat likt en downlight med halogenpære når det kommer til dimming. Alfa Soft Warmdim er en LED-downlight med WarmDim fra Namron på 10W. Lyskilden er inntrukket, noe som sørger for mindre blending og skaper et mer komfortabelt lys.


Bytte av LED-dimmer er inkludert

1-pol trykk/vridimmer for bruk med LED downlights. Med innebygget Cut-off funksjon sikrer du din dimmer maksimal levetid. Dimmeren kommer med synkorrigert dimmerkurve som er optimalisert for LED downlights. Med trimmingspotmeter kan du velge hvor lavt og høyt du kan dimme lyset på dine downlights som sikrer at dine preferanser blir ivaretatt.


Se våre ferdig montert bytte av downlightpakker


Les mer om våre elektrikerpakker

Hva er ferdig montert bilde

Hva er ferdig montert?

Nå tilbyr vi elektrikerpakker ferdig montert til fast pris og avtalt tid. Ingen overraskelser og enkelt for deg.

Komfyrvakt ferdig montert bilde

Komfyrvakt ferdig montert

Utskiftning av eksisterende komfyrstikk til komfyrvakt, eller montering av komfyrvakt på eksisterende opplegg for komfyr.

Elbillader / ladestasjon ferdig montert

Elbillader ferdig montert

Reduser ladetiden og øk sikkerheten i din bolig med vår ferdig montert ladestasjonpakke!

Ny kurs i sikringsskap bilde

Ny kurs i sikringsskap

Vi har vel alle mange ganger ønsket oss en ekstra stikkontakt og/eller sikring. Her er muligheten til å bestille nettopp dette ferdig montert.

Ferdig montert bad bilde

Ferdig montert bad

Komplett el-pakke til ditt bad med varmekabel, vifte, dimmer, lysbryter, downlights, termostat m.m opptil 8m2, for større bad, be om pris.

Ferdig montert LED-lampe bilde

Ferdig montert LED-lampe

Utskiftning av eksisterende lampe til LED-lampe med sensor, eller montering av LED-lampe på eksisterende opplegg for lampe.

El-sjekk av bolig bilde

El-sjekk av bolig

Trenger du en el-sjekk? Det er en kjensgjerning at det er mange elektriske anlegg der ute som har et stort potensiale/behov for utbedring.

Les om våre trygghetsgarantier bilde

Les om våre trygghetsgarantier

Med vår trygghetsgaranti skal du skal føle deg 100% trygg når våre partnere utfører elektriske installasjoner i din bolig. Fastpris uten overraskelser.